Hesabım
    Dylan O'Brien’lı “Monster Problems”a Michael Rooker Dahil Oldu!

    Dylan O'Brien ve Michael Rooker aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor.

    Teen Wolf” dizisiyle ve “Labirent” serisiyle tanınan genç yıldız Dylan O’Brien’ın başrolünü üstlendiği post apokaliptik macera filmi “Monster Problems” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. “The Walking Dead”in Merle’ü ve “Galaksinin Koruyucuları” serisinin Yondu’su olarak hatırladığımız Michael Rooker filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “Monster Problems”, “Zombieland” gibi bir yol filmi ile “Kahvaltı Kulübü” ve “Ferris Bueller’le Bir Gün” gibi filmlere imza atan John Hughes’un gençlik filmlerinin bir birleşimi olarak tanımlanıyor. Film, hayallerindeki kız ile birlikte olabilmek için canavarlarla dolu kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışan Joel Dawson (Dylan O'Brien) isimli bir adamın hikayesini anlatıyor. Michael Rooker ise Joel’e nasıl hayatta kalması gerektiğini öğreten Clyde adında uzman bir avcıya hayat veriyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda 2017 yılında western filmi “Five Fingers for Marseilles” ile beğeni toplayan Güney Afrikalı yönetmen Michael Matthews oturuyor. Senaryosunu Brian Duffield ve Matthew Robinson ikilisinin kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise 2016 yapımı “Geliş”in Oscar adayı yapımcısı Shawn Levy üstleniyor. Filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top