Hesabım
    Leslie Odom Jr., The Sopranos Flashback'i "The Many Saints of Newark"a Katıldı!

    The Many Saints of Newark'a katılan yeni isim belli oldu.

    The Sopranos'un hikayesini beyaz perdeye taşıyacak olan The Many Saints of Newark'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil edildi. Yıldız oyuncu Leslie Odom Jr.'ın katılımıyla zengin kadrosu daha da genişleyen The Many Saints of Newark'ta Odom Jr.'ın rolü hakkında ipuçları verildi.

    Murder on The Orient Express, Red Tails, Smash, Person of Interest, Vanished gibi yapımlarda izleme şansı bulduğumuz başarılı oyuncu Leslie Odom Jr.'ın The Sopranos flashback'i niteliğinde olacak olan The Many Saints of Newark'ın kadrosuna katıldığı duyuruldu. Filmde yer alan çoğu oyuncuların canlandıracağı karakterde olduğu gibi Leslie Odom Jr.'ın da kimi canlandıracağı hakkında bilgi verilmedi. Ancak başarılı oyuncunun karakteri hakkında ipuçları verildi. Lin Manuel-Miranda ile birlikte rol aldığı ve Aaron Burr'ü canlandırdığı Broadway müzikali Hamilton sayesinde Tony ödülüne layık görülen oyuncunun anahtar bir rolde karşımıza çıkacağı söylentiler arasında yer alıyor.

    The Many Saints of Newark'ın konusu bir sır gibi saklansa da, filmin genel akışı hakkında verilen bilgilere göre 1960'lı yılların New Jersey'ine gidiyoruz. O yıllarda gerçekleşen Newark ayaklanmasında Afrikalı Amerikalılar ile İtalyanlar'ın birbirleriyle savaş içerisinde oldukları biliniyor. Dizide yer alan bazı karakterlerin gençliklerini göreceğimiz filmde Tony'nin yanı sıra babası Johnny Boy ve amcası Junior ile Christopher Moltisanti'nin babası olan Dickie ve büyükbabası Aldo'nun yer alacağı söyleniyor. Geçtiğimiz aylarda filmin oyuncu kadrosuna Tony rolünü üstlenmek üzere kaybettiğimiz oyuncu James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini kadrosuya katılmıştı. Onun yanı sıra  The Punisher dizisinin başarılı oyuncusu Jon Bernthal ve The Bates Motel dizisi, OrphanThe Conjuring filmlerinin yıldızı Vera FarmigaAlessandro NivolaBilly MagnussenJohn MagaroRay Liotta ve Corey Stoll kadrosuya eklenmişti. Filmin senaryosunu, dizinin de yaratıcısı olan David Chaseile Boardwalk Empire dizisindeki başarısıyla tanıdığımız Lawrence Konner'ın kaleme aldığı bilinenler arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğuna ise Game of ThronesMad MenThor: Karanlık Dünya gibi yapımlardan tanıdığımız Alan Taylor oturuyor.

    The Many Saints of Newark filminin izleyicileriyle sinemalarda 25 Eylül 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top