Hesabım
    Elizabeth Debicki, Christopher Nolan'ın Yeni Filminde Başrol!

    Nolan'ın merakla beklenen filminin başrolü Elizabeth Debicki oldu.

    Christopher Nolan'ın henüz adı açıklanmayan yeni projesine geçtiğimiz gün içerisinde iki yeni isim eklenmişti. Aynı gün içerisinde, merakla beklenen filmin başrol oyuncusunun da kim olacağı açıklandı. Nolan'ın film projesinde başrol olacak isim Elizabeth Debicki oldu.

    Christopher Nolan'ın Dunkirk'ün ardından gerçekleştireceği ilk film projesi için geçtiğimiz gün içerisinde oyuncu kadrosuna iki isim eklenmişti. Bu isimler ise  Spike Lee'ye Oscar ödülü kazandıran Karanlıkla Karşı Karşıya filminin başrolünde yer alan, ilk kez Malcolm X'te karşımıza çıkan ve Love Beats Rhymes, Monsters and Men, The Old Man & The Gun gibi filmlerden ve Ballers dizisinden tanıdığımız John David Washington ile Soygun, The Lost City of Z, Yıldız Haritası, High Life, The KingThe Lighthouse gibi önemli projelerde karşımıza çıkan Robert Pattinson olmuştu. Şimdi ise filmin başrolünde yer alacak olan bir başka isim belirlendi. Nolan'ın projesine eklenen yeni isim, Guardians of The Galaxy 2, Widows, Everest, Muhteşem Gatsby, Cloverfield ParadoksuThe Night Manager gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Elizabeth Debicki oldu.

    Variety'nin haberine göre Nolan'ın yeni film projesi tıpkı çoğu filminde olduğu gibi 'büyük, yenilikçi ve blockbuster' niteliklerinde olacak. Filmi bünyesinde barındıracak olan Warner Bros ise bu projenin büyük bütçeli ve olay yaratıcı nitelikte olması açısından 'event film' olduğunu söylüyor. Yapımcılığını ise Christopher Nolan'ın yanı sıra eşi Emma Thomas üstlenecek. Prodüksiyonuna 2019'un sonlarında başlanacak olan filmin 2020 yılının Temmuz ayında izleyicileriyle buluşması bekleniyor. Nolan için her zaman kapılarını açık bırakan Warner Bros, bu filmi de bünyesinde vizyona sokmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Ancak filmin konusunun ne olacağı bir sır gibi saklanmaya devam ediliyor. Filme IMAX gösterimleri yapılabilecek kadar blockbuster bir film olacağı da dedikodular arasında yer alıyor. Oscar adaylıkları bulunan usta yönetmen Christopher Nolan'ın son filmi Dunkirk, En İyi Kurgu, En İyi Ses Kurgusu ve En İyi Ses Miksajı kategorilerinde Oscar ödülüne layık görülmüştü. Ayrıca film, dünya çapında 526 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Ayrıca Inception filmi, dört kategoride Oscar'ın sahibi olmuş ve dünya çapında 828 milyon dolar gişeye ulaşmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top