Hesabım
    Tom Hanks'li "A Beautiful Day In The Neighborhood"dan Yeni Görsel!

    Fred Rogers'ı konu edinen Tom Hanks'li filmden yeni bir kare paylaşıldı.

    Amerika'nın en sevilen yüzlerinden biri olan Fred Rogers'ın biyografik filmi olan "A Beautiful Day In The Neighborhood"dan yeni bir kare paylaşıldı. Filmin yeni görselinde, başrol oyuncusu Tom Hanks'in Fred Rogers'a dönüşmüş haline göz atma fırsatı yakalıyoruz.

    Hayatını televizyon ekranlarından çocukları eğitmeye adayan Fred Rogers'ın yaşamını anlatacak olan A Beautiful Day In The Neighborhood'dan bir görsel yayınlandı. 2003 yılında hayatını kaybeden Rogers'ı filmde canlandıran isim ise usta oyuncu tom Hanks oldu. A Beautiful Day In Neighborhood filmi, Fred Rogers ile gazeteci Tom Junod arasındaki dostluğu konu ediniyor. Alaycı ve sarkastik özellikleriyle tanınan gazeteci Junod, Fred Rogers ile olan arkadaşlığı sayesinde empati kurmayı, kibar ve terbiyeli olmayı öğrenecektir.

    Amerika'da yaşayan çocuklar için unutulmaz bir isim olan Fred Rogers'ın biyografik filmi "A Beautiful Day in the Neighborhood"un oyuncu kadrosunda Yeni HayatForrest GumpEr Ryan'ı KurtarmakBigMr. BanksTerminal gibi filmlerin yıldız oyuncusu Tom Hanks'e The AmericansThe PostÇok PişmişThe Edge of Love gibi yapımlardan tanıdığımız Matthew Rhyss; Galaksi Savaşçıları, Yapay ZekaVeronica Mars gibi yapımlarda karşımıza çıkan Enrico Colantoni;AdaptationAmerikan GüzeliAile Sırları, İhanet, 11.22.63 gibi yapımlarda izleme şansı yakaladığımız Chris CooperThis Is Us'ın yıldız isimlerinden Susan Kelechi WatsonSakina Jaffrey gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda A Diary of A Teenage Girl ve Can You Ever Forgive Me? filmlerinin başarılı yönetmeni Marielle Hellerotururken, senaryosunu Transparent'ın senaryosuna imza atan Micah Fitzerman-Blue ile Noah Harpster kaleme aldı.

    Amerikan televizyonlarında 1968'den 2001 yılına devam eden Mister Rogers Neighborhood programının yıldız ismi Fred Rogers'ın yaşamını konu edinen film, Rogers'ın arkadaşlık anlayışını, çocuk sevgisini hikayesinin odağına alıyor. A Beautiful Day in the Neighborhood filminin yanı sıra Fred Rogers'ı konu edinen bir belgesel de bulunuyor. Birçok prestijli ödülün sahibi olan ve sayısız adaylık alan Won't You Be My Neighbor? belgeseli'nin Oscar adayı olması beklenirken, şaşırtıcı bir şekilde adaylığın sahibi olamamıştı.

    Biyografik dram türündeki "A Beautiful Day in the Neighborhood" filminin yurt dışındaki izleyicileriyle 22 Kasım'da buluşması planlanırken ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top