Hesabım
    Keanu Reeves'li "Bill & Ted Face The Music" Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Keanu Reeves ve Alex Winter, bir video yayınladı.

    Bill ve Ted'in maceralarını anlatan üçüncü filmin yolda olduğu geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurulmuştu. Filmin yapımcılığını üstlenen Steven Soderbergh, Bill & Ted Face The Music filminin hangi dönemde vizyona gireceğini Sundance Film Festivali'nde açıklamıştı. Ancak bu vizyon tarihi yalnızca bir tahmin olarak sunulmuştu. Şimdi ise Keanu Reeves ve Alex Winter tarafından yayınlanan bir video aracılığıyla filmin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı duyuruldu.

    1989 yapımı Bill & Ted's Excellent Adventure ve 1991 yapımı Bill & Ted's Bogus Journey filmlerinden oluşan bilim kurgu komedi serisi üçüncü filmine kavuşmak üzere. Başrolünde Matrix serisi, ReplikalarJohn Wick serisi, Hız TuzağıKırılma NoktasıSibiryaNeon Şeytan gibi filmlerden tandığımız ve büyük hayran kitlesine sahip olan Keanu Reeves ile The Panama Papers, Tuhaf Bir Kiracı, Downloaded gibi yapımları ve birçok kısa filmin yönetmenliğini üstlenmesiyle karşımıza çıkan Alex Winter'ın yer aldığı devam halkası "Bill & Ted Face The Music"'in vizyon tarihi belli oldu. Reeves ve Winter'ın yer aldığı bir video aracılığıyla duyurulan tarih 21 Ağustos 2020 oldu. Ancak ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    İlk filmin izleyicileriyle buluşmasının ardından 30 yıl geçmiş olmasıyla birlikte Bill & Ted Face The Music filminin prodüksiyonuna bu yaz aylarında başlanması bekleniyor. Filmin yönetmen koltuğuna Galaxy Guest'ten tanıdığımız Dean Parisot otururken senaryosunu diğer filmlerin de senaryosuna imza atan Ed Solomon ile Chris Matheson kaleme alıyor. Bill & Ted Face The Music filminin konusu ise şöyle: Daha önce de zamanda yolculuk yaparak dünyayı kurtaran California, San Dimas'lı rock müzisyenleri Bill ve Ted'i gelecekten gelen biri ziyaret edecektir. Orta yaş krizinde olan bu ikiliyi ziyaret eden kişinin söylediklerine göre Bill ve Ted'in hayatını kurtaracak olan ve evrene bir ahenk getirecek olan tek şey yapacakları şarkılarıdır. Bu süreçte ailelerinden, eski dostlarından ve birkaç rock müzisyeninden yardım alacaklardır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top