Hesabım
    Jeff Wadlow, "Danger Girl"ü Beyaz Perdeye Uyarlıyor!

    Çizgi roman serisi Danger Girl, beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Scott Campbell ve Andy Hartnell'ın yaratıcısı olduğu Danger Girl çizgi romanları, sinemaya aktarılacak. Filmin yönetmenliğini üstlenecek olan isim ise Jeff Wadlow olarak duyuruldu. 1998 yılında ilk kez okuyucularıyla buluşan çizgi roman serisi günümüzde de yayınlanmayı sürdürüyor. 

    Kick Ass 2True Memoirs of an International AssassinTruth or Dare gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Jeff Wadlow, bir çizgi roman uyarlama projesi için hazırlıklara başladı. Yönetmen koltuğuna oturacağı film projesi Danger Girl çizgi romanlarından uyarlanacak. Çizgi romanlar Abbey Chase isimli genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. Kendi isteği dışında bir gizli casusluk örgütüne alınan Chase, iş ortakları Sydney Savage ve Natalie Kasstle ile birlikte yıkıcı güce sahip olan silahları bulup Hammer Syndicate'in eline geçmesini önlemek için mücadele verir. Abbey Chase, silahlar konusunda uzman bir arkeolog, Sydney Savage Avusturalyalı olan ve kırbaçla düşmanlarını etkisiz hale getiren bir ajan ve Natalie Kasstle bıçaklar ve bıçak türü silahlar konusunda uzman olan eski bir Rus ajanıdır. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimler henüz belli değil.

    Bilindiği üzere yönetmen Jeff Wadlow, Danger Girl senaryosunu geliştirme aşamasında bulunuyor. Senaryonun ilk taslakları ise Umair Aleem tarafından kaleme alındı. Filmin çekimlerine bu yıl içerisinde başlanması planlanıyor. Constantine Film'den Robert Kulzer, JB Pictures'dan Jeremy Bolt ve Prime Universe'den Adrian Askarieh filmin yapımcılığını üstlenecek olan isimler olacak. Ayrıca yönetmen Jeff Wadlow'un gelecek projeleri arasında Lucy HaleMaggie Q ve Michael Rooker, Michael Pena'nın başrolünü üstleneceği Fantasy Island isimli bir fantastik komedi filmi ve senaryosunu kaleme aldığı Vin Diesel başrollü çizgi roman uyarlaması Bloodshot yer alıyor. Bloodshot'ın 21 Şubat 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top