Hesabım
    James McAvoy, DC'de Hangi Karakteri Canlandırabileceğini Açıkladı

    James McAvoy, canlı yayında hangi DC karakterini canlandırmak istediğini belirtti.

    Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olmayan, ancak Marvel çizgi romanlarına dahil olan X-Men serisinin başrol oyuncularından James McAvoy, yaptığı canlı yayında ilginç bir açıklamayla gündeme oturdu. 20th Fox Century'nin haklarına sahip olduğu X-Men filmlerinde genç Charles Xavier'a hayat veren James McAvoy, eğer Marvel evreninden ayrılmak zorunda kalırsa, DC'de hangi karakteri canlandırabileğinden bahsetti.

    Jean Grey'in alternatif kişiliği olan Dark Phoenix'i konu edinen X-Men: Dark Phoenix filminde Profesör Charles Xavier olarak bir kez daha göreceğimiz James McAvoy, Marvel'dan ayrılırsa DC'de hangi karaktere hayat vermek istediğini söyledi. Düzenlediği canlı yayında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan McAvoy, DC'ye geçmesi durumunda Riddler karakterinin ona uygun olabileceğini ifade etti. Başarılı oyuncu sözlerine şu şekilde devam etti: "Eğer DC evrenine katılırsam, belki The Riddler olabilirim. Küçüklüğümden beri onu sevmişimdir. DC'nin hep sağlam kötü adamlar yaptığını düşünmüşümdür."

    Nygma olarak tanınan The Riddler karakteri Batman'in düşmanlarından biri olarak biliniyor. Bill Finger ve Dick Sprang'in yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan tanıdığımız The Riddler'ın Batman'i bilmeceleriyle çileden çıkardığı biliniyor. The Riddler, çizgi romanlarda bir maske takıyor ve yeşil takım elbise giyiniyor. Anti-kahraman, bilmecelere, yapbozlara ve oyunlara olan hayranlığından gücünü alıyor. Çoğu Batman düşmanı gibi The Riddler da karanlık ve üç boyutlu bir kişiliğe sahip. The Riddler karakterini Gotham dizisinde Cory Michael Smith, 1966 yapımı Batman filminde Frank Gorshin, Batman Forever filminde ise Jim Carrey canlandırmıştı...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top