Hesabım
    Anya Taylor-Joy’lu “Emma” Uyarlaması Kadrosunu Tamamladı!

    Anya Taylor-Joy başrollü “Emma”nın kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

    The Witch”, “Parçalanmış” ve “Thoroughbreds” gibi filmlerle tanınan ve son olarak bu sene “Glass”ta izlediğimiz genç yıldız Anya Taylor-Joy’un başrolünü üstlendiği “Emma” oyuncu kadrosunu tamamladı. Altın Küre ödüllü Bill Nighy, “Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları”nda boy gösteren Callum Turner, “Miranda” dizisinin yıldızı Miranda Hart, genç yetenek Mia Goth, Josh O’Connor, Rupert Graves, Gemma WhelanAmber Anderson ve Tanya Reynolds filmin kadrosuna dahil oldu.

    Başarılı İngiliz yazar Jane Austen’in aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin konusu şöyle: Zeki, zengin ve bekar Emma Woodhouse hayatından son derece memnundur ve evliliğe veya kimsenin aşkına ihtiyaç duymaz. Hayatta en sevdiği şey ise başkalarının aşk hayatlarına burnunu sokmaktır. Yakın arkadaşı Bay Knightley’nin tüm uyarılarını görmezden gelerek vesayeti aldıktaki Harriet Smith’e uygun bir eş ayarlamaya kalkınca, özenle yaptığı planlar ortaya çıkar ve hiç beklemediği sonuçlarla karşı karşıya kalır.

    1996 yılında Gwyneth Paltrow’un başrolünde film olarak ve 2009 yılında mini dizi olarak beyaz perdeye ve ekranlara konuk olan romanın yeni uyarlamasının yönetmenliğini Autumn De Wilde üstleniyor. “Genius” dizisiyle ve 2017 yapımı “Canavar” filmiyle yıldızı parlayan aktör ve müzisyen Johnny Flynn’in de kadrosunda yer aldığı filmin senaryosuna ise Eleanor Catton imza atıyor. Çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top