Hesabım
    Rooney Mara ve Joaquin Phoenix’li “Magdalalı Meryem” Vizyon Tarihini Aldı!

    Drama filmi “Magdalalı Meryem” yeni vizyon tarihine kavuştu.

    Ejderha Dövmeli Kız” ve “Carol” filmleriyle iki kez Oscar’a aday gösterilen Rooney Mara ve üç Oscar adaylığı bulunan Joaquin Phoenix’in başrollerini paylaştığı İncil draması “Magdalalı Meryem” vizyon tarihini aldı. The Weinstein Company’nin iflasıyla vizyon yüzü göremeyen filmin Amerika haklarını IFC Films satın aldı ve filmin 12 Nisan tarihinde gösterime gireceği duyuruldu.

    Filmde başrol ikilisine 2014 yılında “12 Yıllık Esaret” ile Oscar’a aday gösterilen Chiwetel Ejiofor, “The Looming Tower” mini dizisinin yıldızı Tahar RahimRyan Corr ve Ariane Labed gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini 2016 yapımı “Lion” ile tanınan Emmy adayı Garth Davis üstlenirken, senaryoya Helen Edmundson ve Philippa Goslett ikilisi imza atıyor.

    Meryem, yaşadığı hayattan memnun olmayan genç bir kadındır. İçinde yaşadığı hiyerarşik yapının yorucu yükünü taşımaktadır. Ancak günün birinde, Meryem'in geleneksel ailesini geride bırakmasını sağlayan bir şey olur; Nazareth'li karizmatik İsa tarafından yaratılan yeni bir toplumsal hareket baş göstermiştir. Meryem bu ilk adımı atarak kendini hem her şeyi değiştirecek bir hareketin içinde hem de Kudüs'e varacak bir yolculuğun merkezinde bulacaktır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Rooney Mara'nın Mary Magdalene'ine İlk Bakış!
    • "Magdalalı Meryem"den İlk Türkçe Fragman!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top