Hesabım
    "Deadwood" Filminden İlk Teaser!

    Ian McShane'li Deadwood filminden ilk teaser paylaşıldı.

    2004 yılında izleyicileriyle buluşmaya başlayan ve çok geçmeden ekranların sevilen dizilerinden biri haline gelen Western türündeki Deadwood dizisine ait bir film çekildi. Dizide de olduğu gibi başrolünde Ian McShane'in yer aldığı Deadwood filminden ilk teaser, dizinin hayranlarıyla paylaşıldı. Televizyonda yayınlanancak olan film, HBO kanalı üzerinden izleyicileriyle buluşturulacak.

    Üç sezon boyunca HBO ekranlarında yayın hayatını sürdüren Deadwood dizisinin yine aynı kanalda yayınlanacak olan filminden ilk teaser paylaşıldı. Merakla beklenen film, dizinin yayından kaldırılmasından tam 13 yıl sonra izleyicileriyle buluşuyor. Ian McShane ve Timothy Olyphant'ın başrolünü paylaştığı filmin karakterlerinin Güney Dakota'nın eyalet olmasının ardından bir araya gelmelerini konu edinecek. Bu bir araya gelmenin ardından eski düşmanlıklar, dostluklar ve yarası kapanmayan meseleler yeniden gündeme gelecektir. Daha önce de McShane film hakkında bir açıklama yapmış ve filmin konusundan, hangi karakterlerin geri döneceğinden ve onları ne halde göreceğimizden bahsetmişti.

    Dizisinin devam niteliğinde olacak olan Deadwood filminin konusu ise şöyle: Deadwood ,1870'li yıllarda Güney Dakota’da küçük bir madenci kampı olarak kurulan bir yerleşim yerinin giderek büyüyerek adeta bir kent haline gelmesini konu edilen aynı isimli seriden beyaz perdeye uyarlanıyor. Karakterler, Güney Dakota’nın eyalet olmasını kutlamak için on yılın ardından yeniden bir araya geliyor. Onların bir araya gelişi eski rekabetlerin canlanmasına, ittifakların test edilip, eski yaraların yeniden açılmasına neden oluyor. Filmin yönetmen koltuğunda American Crime StoryGame of ThronesHouse of CardsTrue Blood gibi önemli dizilerin yönetmenliğini yapan Daniel Minahan otururken senaryosunu dizinin de yaratıcısı olan David Milch ve True Detective'in yaratı ismi Nic Pizzolatto kaleme alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ian McShane'in yanı sıra Timothy Olyphant, Brad DourifPaula MalcomsonMolly ParkerAnna GunnKim Dickens gibi isimler yer alıyor.

    Televizyon filmi olarak gösterime sunulacak olan Deadwood filmi, 31 Mayıs tarihinde HBO kanalındaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top