Hesabım
    Emily Blunt, "Not Fade Away"de Başrol Olacak!

    Anı türündeki Not Fade Away kitabı beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found kitabının beyaz perdeye uyarlanacağı resmi olarak duyuruldu. Bir Annapurna Pictures projesi olacak olan uyarlama filmin başrolünde ise son zamanların popüler yüzlerinden Emily Blunt yer alacak. Ancak ona eşlik edecek olan isimler henüz belli değil. 

    Anı türünde olan Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found kitabını sinema ekranlarına aktarılıyor. Kitabın yazarı ise, görme ve duyma yitisine bir genetik bir mutasyon nedeniyle sahip olamayan ve hastalığını yenmeye çalışan genç kadın Rebecca Alexander oluyor. Alexander, Kilimanjaro Dağı'na tırmanmak gibi kendini kanıtlamak için yaptığı etkinliklerle gündeme gelmeye devam ediyor. Kitapba kendi deneyimlerini aktaran Alexander, Not Fade Away kitabında Usher sendromundan muzdarip olmasını ve bu nedenle tamamen kör ve sağır bir hale gelerek yaşamına devam etmek zorunda kalmasını anlatıyor. Umut dolu olan kitap Alexander'ın yaşam sevgisini, azmini ve hayatından vazgeçmemesini konu ediniyor.

    Not Fade Away beyaz perde uyarlamasının senaryosunu Uglu Lies The Bone ve Amy The Orphans oyunlarına imza atmasıyla tanınan Lindsay Ferrentino kaleme alırken, filmin yapımcılığının Emily Blunt'ın eşi yönetmen ve oyuncu John Krasinski ile Annapurna Pictures'dan David O. Russell üstleniyor. Filmin diğer detayları henüz belli değil. Krasinski ya da Russell'ın filmin yönetmen koltuğuna oturmak gibi bir isteklerinin olmadığı söylenenler arasında yer alıyor.

    John Krasinski ve Emily Blunt'ın gelecek projeleri arasında Not Fade Away film projesinin yanı sıra ilk filmiyle dünya çapında ilgileri üzerinde toplayan gerilim filmi A Quiet Place'in devam filmi yer alıyor. Birlikte rol aldıkları ilk filmin ardından Krasinski ikinci filmin yalnızca senaryosunu kaleme alacağını açıklamıştı. Ayrıca filmin 15 Mayıs 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor. Not Fade Away'in başrolünde yer alacak olan ve Yarının Sınırında, Mary Poppins ReturnsThe Devil Wears Prada gibi filmleriyle akıllarda yer edinen başarılı oyuncu Emily Blunt'ın gelecek projeleri arasında Dwayne Johnson ile başrolünü paylaşacağı Jungle Cruise ve Tom Cruise ile başrolünde yer alacağı Edge of Tomorrow devam filmi Live Die Repeat and Repeat yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top