Hesabım
    "The Toxic Avenger" Yeniden Uyarlanıyor!

    Komedi türündeki The Toxic Avenger, yeniden beyaz perdeye aktarılıyor.

    80'li yılların kült komedi filmi The Toxic Avenger, beyaz perdeye yeniden aktarılıyor. Bir süper kahraman parodisi olan film, süper kahramanlık olgusuna mizahi yönden bakıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise oyunculuğuyle tanıdığımız Macon Blair'in oturması planlananlar arasında yer alıyor.

    Legendary Entertaintment aracılığıyla yeniden gündeme gelen The Toxic Avengers film projesi için harekete geçildi. Filmin yönetmenliğini Blue Ruin, Green Room, Murder Party, Gold, Logan LuckyHold The Dark gibi yapımlardan tanıdığımız Macon Blair üstleniyor. Blair'in daha önce Elijah Wood'un başrolünde yer aldığı "I Don't Feel at Home in This World" filminin yönetmen koltuğuna oturduğu bilinenler arasında yer alıyor. Blair, bu filmiyle Sundance Film Festivali'nden Büyük Jüri Ödülü alarak başarısını kanıtlamıştı.

    Komedi türündeki orijinal film, 1984 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Gerçekte var olmayan bir kasaba olan Tromaville'de geçen hikaye, kasabanın bir süper kahramana sahip olmasını konu ediniyor. Kendi halinde yaşayıp giden Melvin, bir gün toksik bir atığın içerisine düşecek ve değişime uğrayacaktır. Ancak bu değişim pek de hoş bir görüntü sağlamayacaktır. Kahramanımız artık kötü adamların karşısında dikilebilecek güce sahiptir... Orijinal The Toxic Avenger sonradan bir seriye dönüştürülmüştü. The Toxic Avenger Part II, The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie, Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV filmlerinden oluşan serinin yönetmen koltuğuna Michael Herz ve Lloyd Kaufman oturuyordu. Ayrıca Herz ve Kaufman'ın Troma Entertainment bünyesinde yeni uyarlamanın yapımcılığını üstlenmesi bekleniyor. Ayrıca onlara yapımcı olarak eşlik edecek olan diğer isimler Legendary Entertainment'tan Alex Garcia ve Jay Ashenfelter oluyor. Stüdyonun filmin haklarını geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde talep ettiği bilinenler arasında yer alıyor. Daha önce de The Suicide Squad ve Guardians of The Galaxy serisinin başarılı yönetmeni James Gunn'ın The Toxic Avenger projesi üzerinde çalışıldığı iddia edilmişti. Ancak bu iddialar Kaufman tarafından reddedilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top