Hesabım
    Jesse Eisenberg, "Zombieland: Double Tap"in Neden 10 Yıl Beklediğini Açıkladı

    Jesse Eisenberg, Zombieland devam filmi hakkında konuştu.

    Tüm kahramanlarımızı yıllar sonra yeniden bir araya getiren Zombieland 2: Double Tap filmi hakkında Jesse Eisenberg açıklama yaptı. Toronto Sun'a konuşan filmin başrol oyuncusu Eisenberg, ikinci filmin neden 10 yıl gecikmeli olarak izleyicileriyle buluşacağı konusuna açıklık getirdi.

    Zombilerin ele geçirdiği bir dünyada hayatta kalmaya çalışan insanları konu edinen Zombieland filminin oyuncu kadrosunda Jesse Eisenberg, Emma StoneWoody Harrelson ve Abigail Breslin gibi isimler yer alıyordu. Aynı isimleri yeniden bir araya toplayan devam filmi ise 10 yıl aradan sonra izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Komedi ve korku türlerini bir araya getirerek başarıya ulaşan filmin devamının neden bu kadar geç geldiği konusunda ise Eisenberg'den açıklama geldi. Oyuncu, "Eğer harika olabileceğini düşünmeseydik, hiç başka bir film yapmayabilirdik. Bu film için binlerce farklı senaryo yazıldı ve bir sürü fikrin üzerinden geçtik. Bence sonunda insanların seveceği bir şeye sahibiz. Şimdi bunu karakterize etmeli miyim bilmiyorum ama artık hepimiz mutluyuz. Sırf deneme yapmak için sıradan bir devam filmi çekmek istemedik ve popüler olan bir şeyden faydalanmak da istemedik. Aklımıza harika bir fikir gelene kadar, yani 10 yıl bekledik." sözlerini sarf ederek konuya açıklık getirdi.

    Zombieland 2: Double Tap filminin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Venom: Zehirli Öfke, 30 Minutes or LessGangster Squad gibi filmlerde imzası bulunan Ruben Fleischer üstlenirken, senaryosunu Dave Callaham, Rhett ReesePaul Wernick gibi isimler kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda  GhostbustersRushmoreLost In TranslationSuda YaşamFantastic Mr. Fox, City of EmberBroken Flowers gibi filmlerden tanıdığımız Golden Globe sahibi oyuncu Bill Murray ve Blues Brothers, Spies Like Us, Hayalet Avcıları gibi filmleriyle tanıdığımız Dan Aykroyd;  Sosyal AğÖtekiBatman V SupermanSihirbazlar Çetesi gibi filmlerden tanıdığımız Jesse Eisenberg; La La LandThe FavouriteAdı ÇıkmışBirdman gibi filmlerde izlediğimiz Oscar adayı güzel oyuncu Emma Stone; Three Billboards Outside Ebbing MissouriAçlık Oyunları serisi, Skandalın Adı Larry Flynt gibi filmlerin usta oyuncusu Woody Harrelson ve Little Miss SunshineAile Sırlarıİşaretler gibi filmlerde izleme fırsatı bulduğumuz genç oyuncu Abigail Breslin yer alıyor.

    Zombieland 2: Double Trap filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Kasım 2019 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top