Hesabım
    Animasyon ve Macera Filmi “Missing Link”ten Yeni Poster!

    Filmin seslendirme kadrosunda Hugh Jackman ve Zach Galifianakis yer alıyor.

    Oscar adaylığı bulunan, Altın Küre ödüllü başarılı Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman ve komedi filmlerinin aranan ismi iki Emmy sahibi Zach Galifianakis’in başrollerini paylaştığı animasyon ve macera filmi “Missing Link”in yeni posteri görücüye çıktı.

    2012 yapımı animasyon filmi “ParaNorman” ile Oscar’a aday gösterilen Chris Butler’ın yönetmenliğini ve senaristliğin üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda Marvel'ın Gamora'sı Zoe Saldana, Oscar ödüllü Emma ThompsonStephen FryTimothy Olyphant ve Matt Lucas gibi isimler yer alıyor.

    Bay Link çok özel bir adamdır. Bu 2,5 metre boyunda, 286 kiloluk adamın vücudu da tüylerle kaplıdır. Onu bu kadar farklı kılan şeyse genlerinde yatmaktadır. Bay Link, insanın yaşayan soyunun ilkel köklerinin son örneğidir. Komikliği ve tatllılığıyla dünyanın en sevimli efsanesi olmaya aday olan Bay Link'in soyu hızla tükenmiştir. Artık evrim ilerlemiştir ve insanlığın görünüşü Bay Link'inkinden farklıdır. Yalnız ve üzgün olan Bay Link artık çevresinde kimseyi bulamamaktadır. Kuzeybatı Pasifik'te yalnız yaşamaktan bıkan Bay Link, efsanevi Shangri-La vadisinde olduğu söylenen, uzun süredir kayıp olan akrabalarını bulmak için yolculuğa atılır. Bu yolculuk için de dünyanın en önemli mitolojik varlıklar dedektifi Sir Lionel Frost ve bölgenin bilinen tek haritasına sahip olan Adelina Fortnight ile işbirliği yapar. Bay Link'e eşlik eden kaşifler, yeni arkadaşlarına yardım etmek için dünyanın uzak yerlerine seyahat ederken, üçlü de birlikte hiç beklemedikleri maceralara atılacaklardır.

    “Missing Link” Amerika’da 12 Nisan tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top