Hesabım
    Taika Waititi İmzalı “Jojo Rabbit”in Müzikleri Michael Giacchino’ya Emanet!

    Komedi ve drama filmi “Jojo Rabbit” bestecisine karar verdi.

    Kartal Köpek Balığına Karşı”, “Aylak Vampirler” ve “Hunt for the Wilderpeople” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Thor: Ragnarok” ile karşımıza çıkan Oscar adayı Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi’nin yönetmenliğini üstlendiği savaş temalı komedi ve drama filmi “Jojo Rabbit” bestecisini buldu. Filmin müziklerine animasyon filmi “Yukarı Bak”ın Oscar ödüllü bestecisi Michael Giacchino imza atacak.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni’nin Black Widow’u Scarlett Johansson, “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ile geçen sene Oscar kazanan Sam Rockwell, “Pitch Perfect” üçlemesi ve 2011 yapımı “Nedimeler” ile tanınan Rebel Wilson, yönetmen Taika Waititi, 17 yaşındaki genç yıldız Thomasin McKenzie, bu filmle birlikte ilk defa kamera karşısına geçen Roman Griffin Davis, “Game of Thrones” dizisinin Theon Greyjoy’u Alfie Allen ve Stephen Merchant yer alıyor. Çekimleri tamamlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Film, akranları tarafından alay edilen ve annesinin yanlış anladığı 10 yaşındaki bir çocuk olan Jojo üzerinden ilerliyor. Hayali arkadaşı Adolf Hitler (Taika Waititi) olan genç çocuk, annesinin (Scarlett Johansson) evde küçük bir Yahudi kızı sakladığını öğrenince kendi içinde çatışmalar yaşamaya başlar. Naif çocuk büyüyen faşist rejimin içinde kendine yer bulmaya çalışırken, tavsiyede bulunabilecek ve ona yardımcı olabilecek hayali arkadaşına başvursa da, başlarda evlerine sığındığı için nefret ettiği kızın da (Thomasin McKenzie) bir insan olduğunu görmeye başlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top