Hesabım
    Zach Braff’ın Yeni Filmi “The Secret Ingredients of Rocket Cola” Olacak!

    Zach Braff dördüncü filmi için kamera arkasına geçmeye hazırlanıyor.

    Garden State”, “Keşke Burada Olsam” ve “Son Macera” filmleri için kamera arkasına geçen Zach Braff’ın yeni projesi belli oldu. Üç Altın Küre adaylığı bulunan başarılı aktör ve yönetmenin “The Secret Ingredients of Rocket Cola” filminin yönetmenliğini üstlenmek için görüşmelere başladı öğrenildi.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “The Secret Ingredients of Rocket Cola”, onlarca yıla yayılan bir hikaye anlatıyor ve destansı bir aşkı konu alıyor. Film, genç yaşta birbirlerinden ayrılan ve çok farklı hayatlar süren ikiz erkek kardeşlere odaklanıyor. İkiz olmalarına rağmen çok farklı kişiliklere sahip olan kardeşler yıllar sonra tekrar bir araya geliyor ve Roket Kola şirketini kurtarmaya çalışıyor. Bu konuda önlerindeki tek engel ise aynı kadına aşık olmalarıdır.

    Filmin kadın başrolünü “Lady Macbeth”, “Yolcu” ve “Fighting with My Family” gibi filmlerle tanınan ve bu sene “Midsommar” ve “Küçük Kadınlar”da karşımıza çıkmaya hazırlanan İngiliz genç yıldız Florence Pugh üstleniyor. Oyuncu seçimlerine devam edilen filmin yapımcı kadrosunda ise Todd Black, Steve TischJason Blumenthal ve Liza Chasin yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top