Hesabım
    Ben Affleck Başrollü Spor Draması Vizyon Tarihini Aldı!

    Ben Affleck’in yeni filmi vizyon tarihini belirledi.

    Hırsızlar Şehri”, “Operasyon: Argo” ve “Kayıp Kız” gibi filmlerle tanınan ve son olarak Netflix yapımı “Triple Frontier”da izlediğimiz iki Oscar ödüllü başarılı aktör Ben Affleck’in başrolünü üstlendiği isimsiz spor draması vizyon tarihine kavuştu. Önceden “The Has-Been” ve “Torrance” isimleriyle anılan ancak şu an bir ismi bulunmayan filmin ödül sezonuna yakın bir tarih olan 18 Ekim tarihinde vizyona gireceği açıklandı.

    Filmin yönetmenliğini “Miracle”, “Zafer ve Gurur” ve “Warrior” yapımlarıyla tanınan ve son olarak 2016 yılında “Hesaplaşma” ile karşımıza çıkan Gavin O’Connor üstleniyor. “The Dynamiter”, “Kardeşim İçin” ve “Gece Takibi” filmlerinin senaristi Brad Ingelsby’nin senaryosuna imza attığı filmin oyuncu kadrosunda Al MadrigalJanina GavankarHayes MacArthurYeniffer Behrens, Rachael Carpani ve Brandon Wilson gibi isimler yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, alkol bağımlılığıyla mücadele ederken eşini ve ailesini kaybeden eski bir basketbol yıldızına odaklanıyor. Eski basketbol yıldızı, ırk olarak birbirinden farklı gençlerin bir araya geldiği, mezun olduğu lisenin basketbol takımına koçluk yaparak ruhunu ve kurtuluşunu geri kazanmaya çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Ben Affleck ve Yönetmen Gavin O’Connor Tekrar Bir Araya Geliyor!
    • Ben Affleck’li “Torrance”a Rachael Carpani Dahil Oldu!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top