Hesabım
    "Sevdiğim Tüm Erkeklere" Devam Filminin Yönetmeni Belli Oldu

    To All The Boys I Loved Before 2 filminde yönetmen değişikliğine gidiliyor.

    Netflix'in sevilen romantik komedi filmlerinden "To All The Boys I Loved Before"un devam filminin çekileceği müjdesi 2018 yılı içerisinde verilmişti. Filmin başrol oyuncuları olan Lana Condor ile Noah Centineo'nun da devam filminde yer alacağı haberleri de sosyal medya üzerinden uyarlama filmin hayranlarıyla paylaşılmıştı. Şimdi ise filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan isim resmi olarak duyuruldu.

    Jenny Han'in aynı isimli kitabından uyarlanarak ekranlara aktarılan All The Boys I Loved Before'un ikinci filmi için hazırlıklar sürdürülüyor. Çekilmesi için hazırlıklara devam edilen To All The Boys I Loved Before 2'nun yönetmen koltuğuna geçecek olan yeni isim ise belli oldu. İlk filmin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Susan Johnson, yönetmen koltuğunu The Haunting of Hill House ve All The Boys I Loved Before'un görüntü yönetmenliğine imza atan Michael Fimognari'ye devrediyor. Filmin senaryosunu, ilk filmde olduğu gibi Jenny Han'in kitabından uyarlayarak Sofia Alvarez kaleme alırken oyuncu kadrosunda gibi Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, John CorbettAnna Cathcart gibi isimler yer alıyor. Ancak bir diğer başrol oyuncusu olan Israel Broussard'ın ikinci film için geri dönüp dönmeyeceği bilinenler arasında yer almıyor.

    To All The Boys I Loved Before'un devam filminin konusu henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak ilk filmin konusu şöyleydi: Lara Jean, on altı yaşında olan genç bir kızdır. Her genç kızın başına geldiği gibi onun da kalbi başkaları için atmaktadır. Fakat onun ilişkileri yazdığı mektuplardan ibarettir. Lara, sevdiği her çocuk için bir mektup yazmıştır. Genç kız asla söyleyemeyeceği duygularını kimsenin okuyamayacağını bildiği için rahatça mektuba aktarır. Bu zamana kadar kimseye göndermediği beş mektubu vardır ve yazdığı mektupları odasında bir kutuda saklamaktadır. Fakat bir gün beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Lara’nın gizli aşk mektupları gizemli bir şekilde sahiplerine postalanır. Lara’nın kontrolünde olan aşk hayatı bir anda rayından çıkmıştır. Sevdiği erkekler, Lara’nın kendileri hakkında artık ne düşündüğünü öğrenmiştir; üstelik hepsi de aynı anda. Peki bu mektupları kim göndermiştir? To All The Boys I Loved Before 2'nun Netflix'teki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top