Hesabım
    Scooby-Doo'nun Daphne ve Fred'i Kimler Olacak?

    Animasyon filmi Scooby-Doo'nun kadrosu tamamlanıyor!

    Yediden yetmişe herkesin severek izlediği Scooby-Doo çizgi filmleri ve filminin ardından yeni nesil bir uyarlamanın geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Animasyon türünde olması planlanan Scoob ismindeki filmin seslendirme kadrosu ise Hollywood yıldız geçidi halini aldı. Daha önce duyurulduğu üzere bu kadroya Gina Rodriguez, Will Forte, Frank WelkerTracy Morgan ve Eli Ray gibi isimler dahil olmuştu. Şimdi ise çizgi filmlerden Daphe ve Fred olarak tanıdığım karakterleri seslendirecek isimler belli oldu.

    2000'li yılların başında beyaz perdeye aktarılan Scooby-Doo çizgi film uyarlaması filmin ardından Scooby-Doo'nun beyaz perde başarısı kendini göstermişti. Şimdi ise çizgi filmin bir kez daha beyaz perdeye aktarılacağı duyuruldu. Filmin kadrosunda yer alan isimler arasına da iki yeni isim eklendi. Bu isimler ise Daphne karakterini seslendirecek olan ve Sefiller, Mamma Mia, Mean Girls, First Reformed, Anon, Gringo gibi yapımların yıldız oyuncusu Amanda Seyfried ile Fred karakterine hayat verecek olan ve High School Musical, The Greatest Showman, Hairspray, 17 AgainExtremely Wicked Shockingly Evil and Vile gibi yapımlardan tanıdığımız Zac Efron oldu. Animasyon türündeki Scoob filminde Gina Rodriguez Velma karakterini, Will Forte Shaggy karakterini, Tracy Morgan Kaptan Mağara Adamı'nı, Frank Welker ise filmin yıldızı Scooby-Doo'yu seslendirecek.

    Scooby Gang'i yeniden bir araya getirecek olan Scoob filminin senaryosunda vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren The Addams Family'nin senaryosunu kaleme alan Matt Lieberman'ın imzası bulunurken filmin yönetmenliğini Duck Dodgers, The Looney Tunes Show gibi çizgi filmlerin yönetmen koltuğunda bulunan Tony Cervone üstleniyor. Scoob filminde sevilen ekip, içerisine birçok çizgi filmin dahil olduğu Hanna-Barbera evreninde yeniden bir araya gelerek çizgi filmlerin de kötüsü olan Dick Dastardly karakterinin üstesinden gelmeye çalışacak.

    Scoob filminin yurt dışındaki izleyicileriyle 15 Mayıs 2020 tarihinde buluşması beklenirken, ülkemizdeki izleyicileriyle 29 Mayıs 2020 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top