Hesabım
    Ben Affleck Yönetmenliğe Geri Dönebilir!

    Ben Affleck, bir röportajda gelecek projeleri hakkında konuştu.

    Son filmi Netflix'te izleyicileriyle buluşan Triple Frontier ile gündemdeki yerini koruyan Ben Affleck, yaptığı bir röportajda gelecek projeleri hakkında konuştu. Yıldız oyuncu Ben Affleck, Collider'a verdiği röportaj sırasında yönetmenliğe geri dönebileceğini de ifade etti.

    DC'de Batman karakterinden emekli olan ve The Batman filminin yönetmen koltuğundan da ayrılan Ben Affleck, verdiği bir röportajda sonraki projeleri hakkında açıklama yaptı. Elinde birçok farklı aşamada bulunan senaryo taslağı ve bitmiş senaryonun bulunduğunu ifade eden Affleck, bunları senaryoların ilgi çekme seviyelerine göre hayata geçirileceklerini belirtti. 2019 yılının sonunda projelerini hayata geçirmek için hazır olmayı hedefleyen Affleck'in iki yıl önce Agatha Christie'nin Beklenmeyen Şahit isimli eserini beyaz perdeye aktarmayı hedefliyordu. Ancak yıldız ismin gelecek projesinin Beklenmeyen Şahit olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Ben Affleck'e kendisinin yazmadığı bir işte yönetmenlik yapmak isteyip istemediği sorulduğunda başarılı oyuncunun yanıtı ise şöyle oldu: "Yönetebileceğim her şey burada. Ama bir yazılmış senaryonun üzerinde çalışmak için anlaşma yaptım. Bir haklarını satın almaya çalıştığım kitap bulunuyor. Bir de senaryo şeklinde olmayan ama senaristlerin üzerinde çalıştığı bir metin var. Bu bir taslak ve senaryolaştırılmaya çalışılıyor. Bunların hepsi benim yönetmenlik yapmam için birer seçenek."

    Ben Affleck'in son yönetmenlik denemesinin 2016 yapımı Live By Night olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Daha önceki yönetmenlik denemeleri arasında da Oscar ödüllü Operasyon: Argo, suç türündeki Hırsızlar Şehri ve Casey Affleck'in başrolünde yer aldığı Gone Baby Gone yer alıyordu. Oyuncu olarak bulunacağı yapımlar arasında da Netflix'te yayınlanması planlanan Anne Hathaway ve Willem Dafoe'lu The Last Thing He Wanted, spor temalı TorranceThe Accountant devam filmi ve Adalet Birliği: Bölüm 2 bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top