Hesabım
    Hellboy'un Yapımcısının Devam Filmi İçin Planları Var!

    Hellboy'un bir seriye dönüştürülmek istendiği ortaya çıktı.

    Guillermo Del Toro'nun Hellboy uyarlama serisinin aksine, tamamen çizgi romandan ilham alınarak ve şiddet ögelerinden kaçınılmayarak beyaz perdeye aktarılan yeni Hellboy hakkında bir detay paylaşıldı. Söylenilenlere göre filmin yapımcılarının planları arasında Hellboy'u bir üçlemeye dönüştürmek bulunuyor.

    David Harbour ve Ian McShane'in başrolünü paylaştığı Hellboy, bir üçlemeye dönüştürülebilir. Filmin yapımcılarından Lloyd Levin, konu hakkında açıklama yaparak gelecek filmler için çoktan bir haritanın çıkarıldığını belirtti. Ancak Levin, bu fikirlerin değişken olduğunu da ifade etti.

    Nisan ayında vizyona girecek olan Hellboy filminde, cehennemden çıkıp gelen kahramanımız Büyük Britanya'nın yollarını tutuyor. Blood Witch Nimue ile yapacağı savaş için hazırlanan Hellboy, şiddet dolu hikayesiyle karşımıza çıkmak için gün sayıyor. Mike Magnola'nın yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan Neil Marshall tarafından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Hellboy'un 18+ damgası aldığı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Filmin Kral Arthur'un Excalibur kılıcından ejderhalara, alevli taçlardan ölülerden oluşan ordulara birçok ögeyi içerdiği de bilinenler arasında yer alıyor. Tüm bunlar ise Hellboy: The Wild Hunt çizgi romanından uyarlandı. Ancak bu çizgi romanın uyarlama senaryosuna Hellboy in Mexico, Darkness Falls, The Storm and The Fury gibi çizgi romanlardan ögeler de katıldı. Lloyd Levin, filmin çekilebilecek devam halkaları konusunda ise şu sözleri sarf etti: "The Wild Hunt ile başladığına göre iz bizi çizgi romanlarda nereye götürürse oraya gidebiliriz. Hellboy büyük hitlerden biri değil. Tutarlı bir hikaye, ancak Magnola'nın bir araya getirdiği birden fazla hikayeye dalıyor. Yani sanıyorum ki bu bir kolaj, ancak biz bu hikayedeki her şeyi tek bir çizgide birleştirdik."

    Filmin oyuncu kadrosunda Stranger Things'in yıldız oyuncusu David Harbour'ın yanı sıra DeadwoodAmerican Gods, Ray DonovanKings dizileri ve John WickPamuk Prenses ve Avcı gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Ian McShane'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Blood Queen rolüyle Resident Evil serisi, The Fourth KindZoolander 2Üç Silahşörler, Şantaj gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Milla JovovichAmerican Honey ve Cameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu Sasha LaneLost dizisi ve InsurgentAşk Oyunu gibi filmleriyle tanıdığımız Daniel Dae KimPenelope MitchellAfter Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor. Film, ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Nisan tarihinde buluşmak için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top