Hesabım
    Madeleine McGraw “Oyuncak Hikayesi 4”ün Seslendirme Kadrosunda!

    Animasyon filmi “Oyuncak Hikayesi 4”e “Ant-Man ve Wasp”tan transfer geldi.

    Üç filmiyle tüm dünyada yaklaşık iki milyar dolar gişe hasılatı elde eden “Oyuncak Hikayesi” serisinin yıllardır beklenen devam halkası “Oyuncak Hikayesi 4” seslendirme kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Arabalar 3”, “Pasifik Savaşı İsyan” ve “Ant-Man ve Wasp” gibi filmlerde rol alan çocuk yıldız Madeleine McGraw filmin seslendirme kadrosuna dahil oldu.

    Filmin halihazırda bol yıldızlı seslendirme kadrosunda Tom HanksTim AllenJoan CusackKristen SchaalBonnie HuntTony HaleKeegan-Michael KeyJordan PeeleKeanu Reeves ve Patricia Arquette gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise 2015 yapımı “Ters Yüz”ün Oscar adayı senaristi Josh Cooley oturuyor.

    “Oyuncak Hikayesi 4”, kaşıktan yapılma bir oyuncak olan Forky’nin atıldığı macerayı konu ediyor. Bir geri dönüşüm projesi ile yaratılan Forky, oyuncak olduğunu asla kabul etmez. Tek kullanımlık bir kaşıktan yapılma bir oyuncak olsa da o oyuncak olmadığı konusunda ısrarcıdır. Kendisini Bonnie’nin odasına ait hissetmeyen Forky, dünyadaki amacının ne olduğunu düşünmeye başlar. Kendisini diğer oyuncaklarla bir görmediği için ait olduğunu Bonnie’nin yanında olmak zorunda hissetmeyen Forky, dünyadaki amacını kaşık olarak yerine getirmeye karar verir. Ancak onun oyuncak olarak üstesinden gelmesi gereken bambaşka bir görevi vardır.

    “Oyuncak Hikayesi 4” ülkemizde 21 Haziran tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top