Hesabım
    Apple TV+ Online Streaming Platformu Tanıtıldı!

    Apple, online streaming platformu kuruyor.

    Dünyanın en ünlü ve en çok kazanan markalarından biri olan Apple, kendi özgün dizi ve filmlerini izleyicilerle buluşturacağı platformun açılacağı haberlerini geçtiğimiz aylarda vererek Amazon, Hulu, Netflix gibi online streaming platformlarına rakip olacağını belirtmişti. Geçtiğimiz gün ise büyük bir ses getiren Apple TV+ platformunun tanıtımı yapıldı. Bu tanıtımda Steven Spielberg'den J.J. Abrams'e birçok isim görüldü...

    Düzenledikleri bir etkinlik aracılığıyla yeni online streaming platformunun tanıtımını yapan Apple, platform bünyesinde yer alacak olan dizi, film ve belgeselleri izleyicilere sundu. Dünyanın en çok tanınan isimlerini platformunda ağırlayacak olan Apple, Amerika'nın en ünlü isimlerinden biri olan Oprah Winfrey, Netflix ile kavgalı olan usta yönetmen Steven Spielberg, Star Wars serisini tamamlamak için hazırlıklarını sürdüren J.J. Abrams, Apple için film projesi sürdüren Sofia Coppola, Big Little Lies ile akıllara kazınan Reese Witherspoon, Oscarlı başarılı oyuncu Octavia Spencer, Aquaman'in yıldızı Jason Momoa, Glass filmiyle gündemdeki yerini koruyan M. Night Shyamalan, Hollywood'un sevilen yüzlerinden Jennifer Anniston ve daha birçok isimin yer aldığı tanıtım filmini etkinlik sırasında gösterime sundu.

    Apple TV+ bünyesinde izleyicileriyle buluşacak olan programlar ise şu şekilde sıralandı: Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'lı The Morning Show, Jason Momoa ve Alfre Woodard'lı See, çocuklar için bir program olacak olan ve Susame Street benzeri olması beklenen Helpsters, Oprah Winfrey'li olacak olan ve iş yerinde cinsel istismarı konu edinmesi beklenen Toxic Labor ile henüz adı belli olmayan bir show programı, Kumail Nanjiani ve Emily V. Gordon'lı olacak olan ve mültecilerin günlük yaşamlarını konu edinmesi beklenen antoloji serisi Little America, New York'a müzikal bir aşk mektubu olarak nitelendirilen J.J. Abrams'lı Little Voice, fantastik bir antoloji niteliğinde olacak olan Steven Spielberg'li Amazing Stories... Bunların yanı sıra Apple'ın açıkladığı ilk proje olan Sofia Coppola'nın Bill Murray'li yeni filmi On The Rocks, Hailee Steinfeld'li Emily Dickinson biyografisi Dickinson dizisi gibi yapımlar da platformda yerini alacak. Apple online streaming platformunun gelecek sonbahar aylarında açılışını yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top