Hesabım
    Michael B. Jordan "Methuselah" Filminde Başrol!

    Michael B. Jordan, teolojik film Methuselah'ta rol alacak.

    Black Panther'ın yıldız oyuncusu Michael B. Jordan'ın yeni projesi belli oldu. Adı Methusaleh olacak olan film, hristiyanlığın sembol isimlerinden birinin hikayesini konu edinecek. Dünyanın en yaşlı adamı olarak bilinen Methusaleh'yi odağına alacak olan teoloji temalı filmin geliştirme aşamasında olduğu duyuruldu. Geliştirilen projenin oyuncu kadrosuna eklenen ilk isim ise Michael B. Jordan oldu.

    Black Panther, Creed serisi, Fruitvale Station, Fantastic Four, Kin, Fahrenheit 451, Müzmin Bekarlar, Chronicle gibi yapımların başarılı ismi Michael B. Jordan'ın yeni projesi resmi olarak duyuruldu. Hiç yaşlanmayan ve zamanın başlangıcından beri en uzun yaşam süresine sahip olduğu söylenen Methusaleh, filmin konusunu oluşturacak. Methusaleh bilindiği üzere İncil'de yeri olan bir isim. Film Warner Bros bünyesinde hayata geçirilecek olup bilindiği üzere yıllardır geliştirme aşamasında bulunuyor. Filmin yapımcılarından olacak olan ve son zamanların en çok merakla beklenen filmi Once Upon A Time In Hollywood'un da yapımcılığını üstlenen David Heyman, bu projenin Michael B. Jordan'ın yeniden harekete geçmesi için iyi bir neden olduğunu belirtiyor.

    Filmin ismi İncil'de geçen kişiyle aynı olsa da, hikayesinin modernleştirildiği belirtiliyor. James Watkins'in filmin taslak senaryosunu oluştururken farklı bir yol izlediği söylenenler arasında yer alıyor. Başrolde yer alan Jordan'ın canlandıracağı karakter yüzyıllardır yaşamış olmasına rağmen fiziksel olarak en ufak yaşlanma belirtisi görülmeyen bir adamdır. Yüzyıllarca biriktirdiği entelektüel kimliğinin yanı sıra birçok bilim ve dil konusunda da uzmanlaşmıştır. Methusaleh'in senaryosu Arash Amel ve Zach Dean'e emanet edildi. Belirtildiği üzere film için The Pirates of The Caribbean: Salazar's Revenge filminin yönetmeni Joachim Ronning ile bir işbirliği yapmak üzere anlaşmaya varılması söz konusu olabilir. Filmin prodüksiyon aşamasına ne zaman geçileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top