Hesabım
    William Sadler, "Bill & Ted Face The Music" Filmi İçin Geri Dönüyor!

    Bill & Ted Face The Music filminin kadrosuna eski bir isim eklendi.

    Eğlenceli maceralarıyla sevilen Bill & Ted serisinin Azrail'inin üçüncü film için geri döndüğü resmi olarak duyuruldu. Orijinal adıyla Grim Reaper olarak bilinen karakteri canlandıran isim ise William Sadler olmuştu. Keanu Reeves ve Alex Winter'ın başrolünde yer aldığı serinin üçüncü filmi Bill & Ted Face The Music için hazırlıklar sürüyor.

    Geçtiğimiz günlerde Keanu Reeves ve Alex Winter, serinin üçüncü filmi Bill & Ted Face The Music için bir video çekerek filmin vizyon tarihini duyurmuştu. Şimdi ise filmin en önemli üçüncü karakteri olan Grim Reaper'ın geri döneceği duyuruldu. Grim Reaper'ı canlandıran William Sadler'ı Man on a Ledge, Freeheld, Agents of Shield, Power, Esaretin Bedeli, Iron Man 3Die Hard 2 gibi yapımlarda izleme fırsatı bulmuştuk.

    İlk filmin izleyicileriyle buluşmasının ardından 30 yıl geçmiş olmasıyla birlikte Bill & Ted Face The Music filminin prodüksiyonuna bu yaz aylarında başlanması bekleniyor. Filmin yönetmen koltuğuna Galaxy Guest'ten tanıdığımız Dean Parisot otururken senaryosunu diğer filmlerin de senaryosuna imza atan Ed Solomon ile Chris Matheson kaleme alıyor. Bill & Ted Face The Music filminin konusu ise şöyle: Daha önce de zamanda yolculuk yaparak dünyayı kurtaran California, San Dimas'lı rock müzisyenleri Bill ve Ted'i gelecekten gelen biri ziyaret edecektir. Orta yaş krizinde olan bu ikiliyi ziyaret eden kişinin söylediklerine göre Bill ve Ted'in hayatını kurtaracak olan ve evrene bir ahenk getirecek olan tek şey yapacakları şarkılarıdır. Bu süreçte ailelerinden, eski dostlarından ve birkaç rock müzisyeninden yardım alacaklardır...

    Reeves ve Winter'ın başrolünü paylaştığı Bill & Ted Face The Music filminin 21 Ağustos 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.  Ancak ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top