Hesabım
    J.R.R. Tolkien Biyografisi "Tolkien"den Altyazılı Fragman Geldi!

    Nicholas Hoult'lu Tolkien'den altyazılı fragman paylaşıldı.

    Lord of The Rings serisinin yanı sıra kaleme aldığı kitaplarıyla adeta yapay destan yazan efsanevi yazar J.R.R. Tolkien'in yaşamını konu edinen Tolkien, ülkemizde vizyona girmek için hazırlanıyor. Nicholas Hoult'un Tolkien'i canlandırdığı ve Dome Karukoski'nin yönetmenliğini üstlendiği biyografi türündeki filmden altyazılı fragman yayınlandı.

    Başrolünü Nicholas Hoult ile Lily Collins'in paylaştığı J.R.R. Tolkien'in yaşamına odaklanan Tolkien filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Tolkien filmi, efsanevi yazarın yetim kaldığı çocukluk döneminden itibaren yaşamının ilerleyen dönemine uzanıyor. Tolkien'in arkadaşlık ve aşkı keşfetme hikayesini izleyicilerine sunmaya hazırlanırken diğer yandan da I. Dünya Savaşı Dönemi'nde Tolkien'in yaşadıklarına değiniyor. Tüm bu yaşam deneyimlerinin ise J.R.R. Tolkien'in Lord of The Rings evrenini yaratmasında ilham kaynağı olmasına tanıklık edeceğiz. Ayrıca Lily Collins'in canlandırdığını gördüğümüz, geleceklerinde Tolkien'in hayat arkadaşı olacak olan Edith Bratt ile de tanışma fırsatı bulacağız.

    Dünya edebiyatının en çok okunan kitaplarına imza atan usta fantastik edebiyat yazarı J.R.R. Tolkien'i filmde X-Men serisinden, Warm Bodies filminden tanıdığımız Nicholas Hoult canlandırırken, gelecekteki eşi Edith Bratt'a Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile'ın yıldızı Lily Collins hayat veriyor. Hoult ve Collins'in yanı sıra oyuncu kadrosunda Mimi Keene, Genevieve O'ReillyCraig RobertsPam FerrisLaura Donelly gibi isimler bulunuyor. Tolkien'in yönetmenliğini Tom of Finland filmiyle tanıdığımız Kıbrıslı yönetmen Dome Karukoski üstlenirken, filmin senaryosunda Don't Go, The Front Line, Cowboys & Angels filmlerinden tanıdığımız David Gleeson ile Pride filminin senaryosunu kaleme almasıyla karşımıza çıkan Stephen Beresford'un imzası bulunuyor.

    Biyografi türünde olan ve merakla beklenen Tolkien filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Temmuz tarihinde sinemalarda buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top