Hesabım
    Andrew Scott'lı "Steel Country"den Yeni Fragman!

    Gerilim filmi Steel Country'den yeni bir fragman paylaşıldı.

    Sherlock dizisinde canlandırdığı Moriarty karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Andrew Scott'ın yeni filmi Steel Country'den bir fragman yayınlandı. Simon Fellows yönetmenliğindeki film, genç bir çocuğun bir kasabada ortadan kaybolmasından sonra olanları konu ediniyor.

    Adı A Dark Place olan ve Steel Country olarak değiştirilen filmin oyuncu kadrosunda Sherlock, Pride, Victor Frankenstein, Spectre gibi yapımlarda tanıma imkanı bulduğumuz Andrew Scott'ın yanı sıra “The Fall”, Unforgotten gibi dizilerden hatırladığımız Bronagh Waugh; '71, Robin Hood, The Kid Who Would Be King'in bilinen oyuncusu Denise Gough, “Rectify” dizisinden J.D. EvermoreGriff Furst ve Sandra Ellis Lafferty gibi oyuncular yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz sene Edinburgh Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini “Blessed”, “Until Death” ve “Malice in Wonderland” gibi filmlerle tanınan Simon Fellows üstlenirken, senaryoya Brendan Higgins imza atıyor. Filmin yapımcı kadrosunda ise 2010 yapımı “Zoraki Kral”ın Oscar ödüllü yapımcısı Gareth Unwinyer alıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Pennsylvania’nın batısındaki durgun bir kasabada küçük bir çocuk cesedi bulunur. Çöp arabası şoförü Donald (Andrew Scott) ise bu olayı kendine vazife edinir ve bir dedektifmiş gibi çalışmaya başlar. Çocuğun boğulmadığını, aksine cinayete kurban gittiğini düşünen adam bunu kanıtlamak için saplantısal bir araştırmaya koyulur. Araştırmanın akla gelmeyen ve yürek burkan sonuçları olacaktır.

    Steel Country'nin Amerika'da 12 Nisan, İngiltere'de ise 19 Nisan tarihlerinde vizyona girmesi bekleniyor. Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle ise buluşup buluşmayacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top