Hesabım
    Netflix Yapımı “The Perfect Date”den Altyazılı Fragman!

    “The Perfect Date”in başrolünde Noah Centineo yer alıyor.

    Sevdiğim Tüm Erkeklere”, “Sierra Burgess Is a Loser” ve “The Fosters” gibi yapımlardan tanıdığımız genç yıldız Noah Centineo’nun başrolünü üstlendiği Netflix yapımı romantik komedi filmi “The Perfect Date”in ilk altyazılı fragmanı ve posteri huzurlarımıza sunuldu.

    Filmde başrol isme “Austin & Ally” dizisinin yıldızı Laura Marano, Camila Mendes, Odiseas GeorgiadisMatt Walsh ve Evan Castelloe gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini “Ass Backwards” ve “Date and Switch” filmleriyle karşımıza çıkan Chris Nelson üstlenirken, senaryoyu Steve Bloom ve Randall Green ikilisi kaleme alıyor.

    Brooks Rattigan, en popüler kızla çıkmak, en iyi arabayı kullanmak ve en iyi okula gitmek isteyen genç bir adamdır. Ancak hayallerini gerçeğe dönüştürecek kadar parası yoktur. Para kazanmak için önüne çıkan tüm fırsatları değerlendiren Brooks, bir gün genç bir kızı dansa götürmek için para alınca bunu bir işe dönüştürmeye karar verir. Refakatçiye ihtiyacı olan zengin kızlara eşlik etmek için bir uygulama geliştiren Brooks’un işleri, beklediğinden de iyi gider. Şaşaalı bir dünyaya adım atan Brooks, bu süreçte birçok farklı kişiliğe bürünür. Bir süre sonra gerçekte kim olduğunu sorgulamaya başlayan Brooks, kim olduğuna ve de istediğine karar vermek zorunda kalır.

    “The Perfect Date” 12 Nisan tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top