Hesabım
    Marvel Filmi “The Eternals” İçin Angelina Jolie’nin Adı Geçiyor!

    Angelina Jolie ilk süper kahraman filmi için görüşmelere başladı.

    Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen gelecek filmlerinden “The Eternals” oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. “Girl, Interrupted”, “Sahtekar” ve “Malefiz” gibi filmlerle tanınan Oscar ve üç Altın Küre ödüllü başarılı aktris Angelina Jolie filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı. Oyuncunun hangi rol için düşünüldüğü bilinmiyor.

    Filmin yönetmenliğini 2015 yılında “Ağabeylerimin Bana Öğrettiği Şarkılar” ile ilk uzun metrajına imza atan ve 2017 yılında “The Rider” ile Cannes Film Festivali’nden ödülle dönen Çinli yönetmen Chloé Zhao üstleniyor. Her zaman olduğu gibi Marvel başkanı Kevin Feige’nin yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu ise Matthias Schoenaerts ve Margot Robbie’li “Ruin” filmine imza atan Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo ikilisi kaleme alıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin çekimlerine Ağustos ayında ABD’nin Atlanta kentinde başlanacak.

    Jack Kirby tarafından 1976 yılında yaratılan “The Eternals”, kozmik varlıklar olan Celestiallar’ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar’ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbirleriyle mücadele ediyor. Filmde çizgi romanlardaki hangi karakterlerin yer alacağı henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top