Hesabım
    Sonequa Martin-Green "Space Jam 2" Kadrosuna Katıldı!

    Space Jam 2 kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    90'lı yılların en eğlenceli filmlerinden biri olan Space Jam'in devam filminin çekileceği geçtiğimiz ay içerisinde duyurulmuştu. İlk filmin başrolünde Michael Jordan yer alıyorken bu kez onun yerini LeBron James aldı. Ancak James'in dışında filmde yer alacak olan isimler henüz bilinmiyordu. Şimdi ise oyuncu kadrosuna Sonequa Martin-Green'in eklendiği resmi olarak duyuruldu.

    1996 yılında vizyona giren ilk filmiyle yediden yetmişe herkesi eğlendirmiş ve yıllarca akıllardan çıkmamış olan Space Jam filminin ikincisi geliştirme aşamasında bulunuyor. Bu kez başrolünde LeBron James'in yer alması planlanan ve yarı animasyon şeklinde tasarlanan filmin kadrosuna bir ismin eklendiği açıklandı. Bu isim ise Star Trek: Discovery, The Walking Dead, Once Upon A TimeThe Good Wife gibi dizilerde karşımıza çıkan başarılı oyuncu Sonequa Martin-Green oldu. Martin-Green'in Space Jam 2'da LeBron James'in eşi olacak olan bir karaktere hayat vereceği söylenenler arasında bulunuyor.

    Space Jam 2'nun yapımcılığını Black Panther'ın yönetmen koltuğuna oturan Ryan Coogler'ın üstlendiği bilinirken, filmin yönetmen koltuğunda Random Acts of Flyness dizisinin yönetmenliğini üstlenen Terence Nance oturuyor. Senarist kadrosunda ise Alfredo Botello, Andrew Dodge, Willie Ebersol ve Justin Lin yer alıyor. Looney Tunes karakterlerinin beyaz perdeye taşındığı film serisinin ilk filmi Larry Bird, Charles Barkley, Patrick Ewing gibi NBA oyuncularına yer vermişti. Dünya çapında 230 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden Space Jam, Chuck Jones'un yarattığı karakterleri basketbol sahasında mücadeleye sokmuştu. İkinci filmin konusu henüz açıklanmamış olsa da ilk filme yakın bir tema izleyeceği tahmin edilenler arasında yer alıyor.

    LeBron James'in başrolünde yer aldığı Space Jam 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 16 Temmuz 2021 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top