Hesabım
    Keanu Reeves, "Toy Story 4"daki Karakteri Hakkında Konuştu

    Keanu Reeves, Duke Caboom karakteri hakkında açıklama yaptı.

    Dünya çapında büyük bir başarı yakalayan ve eleştirmenler tarafından övgüleri toplayan Toy Story serisinin dördüncü filmi için geri sayım başladı. Filmle ilgili ayrıntılar ise gelmeye devam ediyor. Bu kez de filmde yeni bir oyuncak karakter ile katılan Keanu Reeves, seslendirdiği karakter hakkında açıklama yaptı.

    John Wick 3 filmi ile gündemdeki yerinden hiç ayrılmayan Keanu Reeves, devam halkası ile Toy Story serisine dahil olmuştu. Toy Story 4'da Duke Caboom karakterine sesiyle hayat veren Reeves karakteri hakkında Entertainment Weekly'ye konuştu. Reeves karakteri ve yeni film hakkında şu sözleri sarf etti: "Yaptığım şeylerle Tim Allen'ın karakteri olan Buzz Lightyear'ın alanına girmediğimden emin olmak istedim. Karakter hakkında düşünürken dikkatli davrandığım şeylerden biri de bu ve nasıl konuşabileceğiydi. Ardından Duke'u biraz daha uyuşuk yaptım, ama ona enerji ve büyük bir kişilik vermek için uğraştım. Duke'un yaptığı şeylerden hoşlanması gerektiğini düşündüm. O Kanada'nın en iyi dublörü. Onun tutkulu olması için motosikletinin üzerinde konuşurken sürekli poz vermesini istedim."

    Duke Caboom karakteri bilindiği üzere Kanada'da çok ünlü olan bir dublörden ilham alınarak oluşturuldu. Havalı bir karakter olarak tasarlanan Duke Caboom, Toy Story 4 fragmanında çok kısa da olsa görüntülenebiliyor. Karakterin fiziksel görünüşünün bir başka dublör olan Evel Knievel'a benzetildiği de bilinenler arasında yer alıyor. Caboom nidalarıyla görme imkanı yakaladığımız Duke karakterinin hikayedeki yeri hakkında fazla bir ayrıntı bulunmuyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Kaşıktan yapılma bir oyuncak olan Forky’nin atıldığı macerayı konu ediyor. Bir geri dönüşüm projesi ile yaratılan Forky, oyuncak olduğunu asla kabul etmez. Tek kullanımlık bir kaşıktan yapılma bir oyuncak olsa da o oyuncak olmadığı konusunda ısrarcıdır. Kendisini Bonnie’nin odasına ait hissetmeyen Forky, dünyadaki amacının ne olduğunu düşünmeye başlar. Kendisini diğer oyuncaklarla bir görmediği için ait olduğunu Bonnie’nin yanında olmak zorunda hissetmeyen Forky, dünyadaki amacını kaşık olarak yerine getirmeye karar verir. Ancak onun oyuncak olarak üstesinden gelmesi gereken bambaşka bir görevi vardır. Filmin seslendirme kadrosunda Reeves'in yanı sıra Tom HanksTim AllenJoan CusackKristen SchaalBonnie HuntTony HaleKeegan-Michael KeyJordan PeeleMadeleine McGraw ve Patricia Arquette gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise 2015 yapımı “Ters Yüz”ün Oscar adayı senaristi Josh Cooley oturuyor.

    Oyuncak Hikayesi 4 ülkemizdeki izleyicileriyle 21 Haziran tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top