Hesabım
    Sandra Bullock "Matrix"te Neo Olabilirdi!

    Sandra Bullock, Neo rolünü geri çevirdiğini söyledi.

    Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı ve bir dönemin unutulmaz distopik bilim kurgu filmi Matrix filmiyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Bu söylentilerin ise direkt olarak Bird Box filminin yıldızı Sandra Bullock ile bir bağlantısı bulunuyor. Konu hakkında konuşan kişi ise film serisinin yapımcılığını üstlenen Lorenzo di Bonaventura oldu.

    The Wrap'in haberine göre, önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan John Wick filmiyle gündemdeki yerini koruyan Keanu Reeves ile akıllara kazınan Neo karakterinin yerine bir başkası geçebilirdi. Film serisinin yapımcısı Lorenzo di Bonaventura'nın yaptığı açıklamaya göre Neo rolü için birçok isim düşünülmüştü. Bu isimler arasında Brad PittLeonardo DiCaprio ve Will Smith gibi isimler bulunuyordu. Bonaventura "Hatırlayamadığım kadar çok insan üzerinde düşündük. Gittikçe çaresizleşiyorduk. Sonunda Sandra Bullock'a gittik ve 'Neo'yu bir kız olarak değiştireceğiz.' dedik. Joel Silver ve ben Sandra ile Demolition Man filminde çalışmıştık ve o arkadaşlığımı devam ettirebileceğim bir insandı. Bu çok kolaydı. İlgilenip ilgilenmediğini öğrenmek için senaryoyu ona gönderdik. Ve ilgilendi. Biz de değişiklik yapmak için çalıştık. Ama o dönem film onun için uygun değildi. Yani iş pek de iyi bir yere gitmedi." sözlerini sarf ederek Sandra Bullock'a teklif götürdüklerini, ancak olayların düşündükleri gibi ilerlemediğini ifade etti.

    Matrix, sanal ve distopik bir evrende yaşananları konu ediniyordu. Neo,son derece tehlikeli bir adam olan Morpheus’un gerçeği bildiğine inanmaktadır. Bir gece Neo, kendisini başka bir dünyaya götürebilecek güzel yabancı Trinity ile tanışır. Bu kızın götüreceği dünyada, Neo Morpheus’u bulacak ve Matrix hakkında bir şeyler öğrenecektir. Neo, tam olarak kavrayamadığı şeylerin yaşamını kontrol ettiğinin farkına varacak ve bu dünya içerisinde büyük bir mücadeleye başlayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top