Hesabım
    Avengers: Endgame Karakter Posterleri Başka Filmlere Uyarlandı!

    Marvel hayranları, Avengers: Endgame posterlerini başka filmlere uyarladı.

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Avengers: Endgame posterleri sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen tartışmalara neden oldu. Bu tartışmanın sebebi ise bazı karakter posterlerinin siyah beyaz, diğerlerinin renkli olmasıydı. Ayrımın Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni ile küle dönüştürdüğü karakterler ve hayatta kalanlar olarak yapıldığı düşünülüyordu. Ancak posteri siyah beyaz olarak sunulan Shuri karakteri ortalığın karışmasına neden oldu.

    Black Panther filminde Letitia Wright tarafından canlandırılan Shuri karakteri, Avengers: Infinity War'da da karşımıza çıkmıştı. Thanos'a karşı açılan savaşta kilit bir rolü üstlenmek durumunda kalan Shuri'nin ölümü filmde gösterilmedi. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınlanan karakter posterleri ile birlikte akıllarda soru işaretleri belirmeye başladı. Ölümünü görmediğim Shuri de küle dönüşen kahramanlar gibi siyah beyaz bir postere sahipti. Şimdi ise Marvel hayranları siyah beyaz posterlerden ve üzerinde yazan "Avenge the fallen" repliğinden ilham alarak bu posterleri başka yapımlara uyarladılar. Bunların arasında John Wick, The Lion King, Game of ThronesCaptain Marvel gibi yapımlar da yer alıyordu.

    Diğer Avengers filmlerinde olduğu gibi başrollerinde Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark RuffaloJeremy Renner gibi isimlerin yer aldığı Avengers: Endgame 26 Nisan tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top