Hesabım
    Romantik Film "Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle" Sinemalarda!

    Biletleriniz ise burada.

    Başrolüne Yusuf ÇimAli Burak Ceylan ve Afsaneh Pakru'yu alan romantik türdeki "Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle" filmi sinemalardaki yerini aldı. Yönetmen koltuğuna İran'ın başarılı isimlerinden Mehrdad Ghaffarzadeh'in geçtiği Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle filmi için biletlerinizi buradan alabilirsiniz.

    Sinemalardaki izleyicilerini bugünden itibaren beklemekte olan Bana Bir Aşk Şarkısı filminin konusu ise şöyle: Yolları kesişen Emre ve Delara’nın hikayesini konu ediyor. Emre, arkadaşı Hakan ile birlikte bir restoranın motor kuryesi olarak çalışır. Güzel bir sese sahip olan ve şarkı söylemeyi seven Emre, fırsat buldukça Cennet Çocukları isimli çocuk esirgeme yurdunda kalan çocuklara konser verir. Emre’nin başarılı bir şarkıcı olacağını düşünen televizyon yapımcı olan Ayla ise Emre’yi destekleyerek onun üne kavuşmasını sağlar. Ayla’nın Emre hakkındaki düşünceleri sadece iş ile ilgili değildir. Genç kadın içten içe Emre’yi sever ancak Emre’nin ona karşı hiçbir ilgisi yoktur. Bu sırada Delara isimli İranlı bir kız ve kardeşi Hamed, bir temizlik fabrikasının şubesini açmak için İstanbul’a gelir. Yaşanan bir olay Delara ve Emre’nin bir araya gelmesine neden olur. Ancak onların yakınlaşmasından rahatsız olan Ayla, bu durumu engellemeye kararlıdır.

    Konusuyla merak uyandıran romantik film Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle filminin yönetmenliğini üstlenen Mehrdad Ghaffarzadeh, 2015 yılında izleyicileriyle buluşan ve Moskova Film Festivali'nde ödüle layık görülen The Sea and The Flying Fish ile tanınıyor. Filmde, Emre karakterine İçimdeki FırtınaHanımköylü gibi yapımlardan tanıdığımız Yusuf Çim, Delara karakterine İranlı Afsaneh Pakru hayat verirken, filmin kadrosunda Bekarlığa FedaKalp AtışıKara Sevda gibi yapımlardan tanıdığımız Ali Burak Ceylan, Yaşamayanlar, Tatlı İntikamFazilet Hanım ve Kızları dizilerinde karşımıza çıkan Hazal TüresanAyşen İnciSemra Dinçer gibi isimler yer alıyor. Ayrıca filmde İran'ın ünlü oyuncularından Pejman Bazeghi, Farhad Ghaemian, Azerbaycanlı şarkıcı Çinare Melikzadeh ve Aytak Javid Nejad'ın yer aldığı bilinenler arasında bulunuyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top