Hesabım
    Rosario Dawson, "Jay and Silent Bob" Filmine Katıldı!

    Jay and Silent Bob filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    90'lı yılların en eğlenceli filmlerinden biri olan The Clerks'ün karakteri olan Jay ve Silent Bob'un yer alacağı yeni bir filmin geliştirme aşamasında olduğu resmi olarak duyurulmuştu. Kevin Smith'in üstlendiği projenin oyuncu kadrosuna ise her geçen gün yeni bir isim katılıyor. Bu kez ise Clerks II filminde ilk kez karşımıza çıkan Rosario Dawson, yeni film için seriye dönüş yapıyor.

    Jay and Silent Bob Reboot filminin yönetmen koltuğuna geçen oyuncu Kevin Smith, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım aracılığıyla filme katılan yeni bir ismi hayranlarıyla paylaşmış oldu. Bu isim ise Kids, Sin City, Alexander, Shattered Glass, Descent, Unstoppable, 10 Years, Trans, Daredevil gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Rosario Dawson oldu. Daha önce de filmlerde yer alan isimlerden biri olan Shannon Elizabeth'in film için geri döndüğü resmi olarak duyurulmuştu.

    Jay and Silent Bob Reboot filminin bir çizgi roman dükkanı işleten Jason Lee ile Silent Bob'ı geri getireceği bilinenler arasında yer alırken yeni filmin konusu henüz açıklanmamakla birlikte 1994 yapımı Clerks filminin konusu şöyleydi: Patronu arayıp, tek çalışanı olduğu marketi pazar günü de açması gerektiğini söyleyene dek, Dante Hicks sıradan bir tatil günü planlamaktadır. Öğlen 2’de arkadaşlarıyla oynayacağı Hockey maçı tehlikeye girmiş ve kız arkadaşı tarafından sürekli okula dönmesi için beyni bulandırılırken şimdi de eski kız arkadaşı Caitlin’in evleneceği haberi yayılır. Yandaki videocu ise Dante’nin kadim dostu sarkastik Randall’a emanettir. Randall işe sürekli geç gelir, marketi sömürür, müşterilerle kavga çıkarır ve Dante’nin başını devamlı surette belaya sokar. Bütün bunlar yetmezmiş gibi marketin hemen önünde gençlere uyuşturucu satan muhteşem ikili Jay ve Silent Bob ortalığı karıştırmaya ve tuhaf bir şekilde her durumdan galip çıkmaya devam edeceklerdir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top