Hesabım
    Tom Hanks, Elvis Presley'nin Menajeri Oluyor!

    Elvis Presley biyografisine katılan ilk isim belli oldu.

    Usta yönetmen Baz Luhrman'ın yeni projesi resmi olarak duyuruldu. Bir dönemin efsaneleşmiş unutulmaz müzisyeni Elvis Presley'nin yaşamını konu edinecek olan biyografi türündeki filmin oyuncu kadrosuna katılan ilk isim açıklandı. Bu oyuncu ise Oscarlı usta isim Tom Hanks oldu.

    Yeni HayatForrest GumpEr Ryan'ı KurtarmakBigMr. BanksTerminal, The PostSaving Mr. Banks gibi filmlerin yıldız oyuncusu Tom Hanks ile, biyografik bir filmde rol alması üzerine anlaşma sağlandı. Henüz adı belli olmayan film, efsanevi müzisyen Elvis Presley'nin yaşamını konu edinecek. Tom Hanks ise bu filmde Presley'nin menajeri Colonel Tom Parker'a hayat verecek. Tom Hanks'in daha önce de birçok ünlü ismin biyografik filmlerinde rol aldığı bilinenler arasında yer alıyor.  Henüz adı bilinmeyen filmin yönetmen koltuğuna ise The Great Gatsby, Moulin RougeRomeo ve Juliet gibi yapımların usta yönetmenli Baz Luhrman oturuyor.

    Baz Luhrman yönetmenliğinde olacak olan filmin Elvis Presley'nin yaşamının belirli bir dönemine odaklanacak. Menajer Tom Parker'ın Elvis Presley'i keşfetmesinin hemen ardından Presley'nin hayatında geçirdiği değişimleri konu edinecek olan film, Parker'ın müzisyenin hayatına girmesiyle Preyley'nin RCA ile anlaşma yapmasında ve kariyerini ilerletmesindeki rolü üzerinde yoğunlaşacak. Bilindiği üzere Parker, 21 yıl boyunca Presley'e menajerlik yapmış ve onu milyon dolarlık bir müzisyen haline getirmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan diğer isimler henüz belli değil. Yönetmen Baz Luhrman'ın planlarına göre filmin prodüksiyonuna gelecek yıl başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top