Hesabım
    Akbank Kısa Film Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu

    15. Akbank Kısa Film Festivali ödülleri sahiplerine teslim edildi.

    Bu yıl 15. kez düzenlenen Akbank Kısa Film Festivali, düzenlenen bir ödül töreniyle sahiplerine teslim edildi. Toplamda 1400'ün üzerinde kısa filmin başvuru yaptığı festival yarışmasında ödül kazanan filmler, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde Türkiye genelinde bulunan 22 ilde izleyicileriyle buluşacak.

    15. Akbank Kısa Film Festivali'nin yarışma kazananları belli oldu. Düzenlenen bir törenle ulusal ve uluslararası olmak üzere iki kategorideki ödüller sahiplerine ulaştırıldı. Ulusal yarışma kategorisinde En İyi Film Ödülü Burcu Aykar yönetmenliğindeki "Ablam" filmine verilirken, mansiyon ödüllerine layık görülen filmler Gökçe Erdem yönetmenliğindeki "Titanyum", Umut Subaşı yönetmenliğindeki "Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var" ve Batuhan Kurt yönetmenliğindeki "Kurbağa Avcıları" filmleri oldu.

    Uluslararası yarışma kategorisindeki filmlerden Charles Williams yönetmenliğindeki "All These Creatures" filmi En İyi Kısa Film ödülünün sahibi olurken, mansiyon ödülüne layık görülen filmler Sandhya Suri yönetmenliğindeki “The Field” filmi ve Diego Cespedes yönetmenliğindeki “The Summer of Electric Lion” filmi oldu. 15. Akbank Kısa Film Festivali Jüri Özel Ödülü ise Vincent Lambe yönetmenliğindeki "Detainment" oldu. 

    Kazanan filmler 2 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında Türkiye çapında 22 şehirde 40 üniversitede ücretsiz olarak gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top