Hesabım
    Tom Hopper “The Hitman's Wife's Bodyguard” Kadrosunda!

    “The Umbrella Academy”nin yıldızı Tom Hopper filmin kadrosuna katıldı.

    30 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 176 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan 2017 yapımı “Belalı Tanık”ın merakla beklenen devam halkası “The Hitman's Wife's Bodyguard” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Merlin”, “Black Sails” ve “The Umbrella Academy” gibi dizilerden tanıdığımız Tom Hopper filmin kadrosuna dahil oldu.

    İlk filmden Ryan ReynoldsSamuel L. Jackson, Salma Hayek ve Richard E. Grant oyuncu kadrosuna geri dönerken, aksiyon filmlerinin aranan isimlerinden biri haline gelen Frank Grillo, Oscar ödüllü usta oyuncu Morgan Freeman ve “Genius” dizisiyle bu sene dördüncü Altın Küre adaylığını elde eden İspanyol aktör Antonio Banderas’ı ise devam filminde ilk defa izleyeceğiz. Filmin yönetmenliğini “Red Hill”, “Cehennem Melekleri 3” ve ilk filmin yönetmeni Patrick Hughes üstlenirken, senaryoyu 2012 yapımı “Ateş Ateşe” ve ilk filmin senaristi Tom O'Connor kaleme alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “The Hitman's Wife's Bodyguard”, bir görev için Amalfi Sahili’ne giden Darius ve Sonia Kincaid (Samuel L. Jackson ve Salma Hayek) çiftine ve koruma olarak yanlarına çağırdıkları Michael Bryce’a (Ryan Reynolds) odaklanıyor. Frank Grillo ise Avrupa’ya düzenlenecek bir siber saldırıyı engellemek için üçlünün yardımına ihtiyaç duyan bir Interpol ajanına hayat veriyor. Yakın zamanda çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top