Hesabım
    Dwayne Johnson ve Gal Gadot'lu “Red Notice”in Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

    Dwayne Johnson ve Gal Gadot “Red Notice” için gün sayıyor.

    Hızlı ve Öfkeli 8”, “Jumanji: Vahşi Orman” ve “Rampage: Büyük Yıkım” gibi filmlerde rol alarak son yıllarda aksiyon filmlerinin bir numaralı ismi haline gelen Dwayne Johnson ve 2017 yapımı “Wonder Woman”ın yıldızı Gal Gadot'un başrollerini paylaştığı aksiyon filmi “Red Notice”in prodüksiyon detayları belli oldu. Merakla beklenen filmin çekimlerine Ekim ayında İtalya’da başlanacağı öğrenildi.

    Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda “Yakar Top”, “Bu Nasıl Aile?” ve “Merkezi İstihbarat” filmleriyle tanınan ve son olarak geçtiğimiz yıl “Gökdelen” ile karşımıza çıkan Rawson Marshall Thurber otururken, yapımcı kadrosunda Beau FlynnDany GarciaHiram Garcia, başrol Dwayne Johnson ve yönetmen Rawson Marshall Thurber yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen filmde başrol Dwayne Johnson dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızının peşindeki bir Interpol ajanını canlandırıyor. Gal Gadot’un rolü ise bilinmiyor. 125 ila 150 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olacak filmden Johnson’ın 20 milyon dolar kazanacağı söyleniyor.

    “Red Notice”in ülkemizde 13 Kasım 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top