Hesabım
    Kelsey Grammer ve Julia Stiles “The God Committee”de Buluşuyor!

    Gerilim türündeki “The God Committee” başrollerini belirledi.

    Medikal gerilim filmi “The God Committee” başrollerine karar verdi. “Frasier” ve “Boss” dizileriyle üç Altın Küre kazanan usta aktör Kelsey Grammer ve “Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi”, “Bizim Dansımız” ve “Dexter” gibi yapımlardan tanıdığımız Altın Küre adayı Julia Stiles filmin başrollerini üstlenecek.

    “The God Committee”, Amerikan organ nakli sistemine ve New York’taki bir hastaneye götürülen bir donör kalbine odaklanıyor. Kalbi hastanede bir nakil kurulu beklemektedir. Kalbin alıcısına karar vermek için kurulun yalnızca bir saati vardır. Filmde ayrıca bu kararın altı yıl sonraki etkilerini de göreceğiz. Çekimlerine Amerika’nın New York kentinde başlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Fear the Walking Dead” dizisinden hatırladığımız Colman Domingo, “The Larry Sanders Show”un iki Emmy adayı yıldızı Janeane Garofalo ve 1994 yılında “NYPD Blue” ile Emmy’ye aday gösterilen Dan Hedaya gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise 2015 yapımı Nicolas Cage’li drama filmi “The Runner”ın yönetmeni Austin Stark oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top