Hesabım
    Mckenna Grace, Ghostbusters 3'de Rol Alacak!

    Yeni Ghostbusters filminin oyuncu kadrosuna bir isim eklendi.

    1980'li yıllardaki kült bilim kurgu fantastik seri Ghostbusters'ın devamı niteliğinde olması beklenen Ghostbusters 3'nin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Daha önce de Finn Wolfhard ve Carrie Coon'un oyuncu kadrosuna eklendiği resmi olarak duyurulan Ghostbusters'ın yeni yıldızı Mckenna Grace oldu.

    Captain Marvel'ın genç Carol Danver'ına hayat veren, The Haunting of Hill House, GiftedFuller House gibi yapımların minik yıldız oyuncusu Mckenna Grace, Jason Reitman yönetmenliğinde olacak olan Ghostbusters devam halkasının oyuncu kadrosuna eklendi. Daha önce de filmin kadrosunda It ve Stranger Things'in yıldız oyuncusu Finn Wolfhard ve The Sinner, Fargo, The Widows, The Leftovers gibi yapımlardan tanıdığımız Carrie Coon'un yer alacağı duyurulmuştu. Orijinal Ghostbusters filmlerinin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu olan ve JunoLabor DayThank You For SmokingUp In The Air yapımlarıyla tanıdığımız Jason Reitman, geçtiğimiz aylarda yeni bir Ghostbusters filmi üzerinde çalışmalara başladığını belirtmişti. Resmi duyurunun hemen ardından filmden bir teaser yayınlanmış ve filmin gidişatı hakkında ipuçları verilmeye başlanmıştı. Yeni Ghostbusters filminin genç oyuncu odaklı bir film olması planlananlar arasında yer alıyordu. Ghostbusters devam halkasının başrollerini iki kız ve iki erkeğin üstlenmesi bekleniyor. Yeni Ghostbusters filminin, 2016 yapımı kadın başrollü Ghostbusters filmini yok sayacak olması, büyük bir tartışmaya neden olmuştu. Büyük tepki gösterenler arasında 2016 yapımı filmin başrol oyuncularından Leslie Jones ve filmin yönetmeni Paul Feig yer alıyordu. Oyuncu ve yönetmen, filmlerinden gurur duyduklarını ve kendilerinin yok sayılacak olmasının büyük bir saygısızlık olduğunu dile getirmişti. 

    Henüz oyuncu kadrosundaki tüm isimlerin açıklanmadığı ve adı henüz belli olmayan Ghostbusters devam halkasının ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top