Hesabım
    Cillian Murphy, "A Quiet Place 2" Kadrosunda!

    A Quiet Place devam filminin kadrosunda yeni bir isim eklendi.

    Başrolünü John Krasinski ve Emily Blunt'ın paylaştığı blockbuster niteliğindeki ilk filmin ardından A Quiet Place'e devam halkasının geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Korku türündeki filmin oyuncu kadrosundan John Krasinski ilk filmden sonra ayrılmasıyla birlikte A Quiet Place 2 filminin kadrosunda kimlerin yer alacağı merakla bekleniyordu. Şimdi ise filme yeni bir isim eklendi.

    Peaky Blinders dizisinin yıldız oyuncusu olan ve Inception, 28 Days Later, Red Eye, SunshineKara Şovalye gibi filmleriyle tanıdığımız başarılı isim Cillian Murphy'nin, A Quiet Place 2'nun oyuncu kadrosuna katıldığı resmi olarak duyuruldu. Filmin kadrosunda yer alacak olan isimler arasında ilk filmdeki Abbott ailesinin üyeleri arasında bulunan Evelyn Abbott'a hayat veren Emily Blunt, Regan Abbott'a hayat veren Millicent Simmonds ve Marcus Abbott'a hayat veren Noah Jupe bulunuyor.

    İkinci filminin hazırlarına devam edilen Sessiz Bir Yer filminin konusu şöyleydi: 2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir. John Krasinski'nin yönetmen koltuğuna geçeceği A Quiet Place 2'nun senaryosunu  Scott Beck ve Bryan Woods kaleme alıyor. Krasinski, ikinci film ile birlikte A Quiet Place evrenine doğru açılıp burada yaşayan diğer insanların neler atlattığına göz atabileceğimizi ifade etmişti.

    İlk filmi ile 17 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak gişede 340 milyon dolarlık hasılat elde eden ve korku  fantastik türlerde olan A Quiet Place 2'nun 15 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top