Hesabım
    "Bond 25" Çekimleri Norveç'te Başladı!

    James Bond 25'ın çekimlerinden bir video yayınlandı.

    Daniel Craig'i son kez James Bond olarak izleyici karşısına çıkacağı Bond 25 filminin çekilmeye başlandığı duyuruldu. Bu duyuru ise bir video aracılığıyla yapıldı. Videoya göre, Bond 25'ın çekimleri Norveç'te gerçekleşiyor. Ayrıca başka ayrıntıların da video aracılığıyla yakalandığı belirtildi.

    Hakkında birçok dedikodu çıkan ve henüz adı belli olmayan James Bond filmi Bond 25'ın çekimlerinin başladığı belirtildi. Paylaşılan bir videoya göre Daniel Craig'i son kez James Bond olarak izleyeceğimiz filmin çekimleri Norveç'te başladı. Ayrıca videoda kötü adamın da görüntülendiği söyleniyor. Yüzünde bir maske olduğunu görebildiğimiz gizemli kötü adamı kimin canlandırdığı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Oslo'da karlar içinde başlayan çekimlerde görüntülenen maskeli ve yaralı adamın, bir kızı takip etmeye çalıştığı görüntüleniyor. Bu gizemli yüz için yapılan tahminler arasında Ralph Fiennes'in M karakteri bulunuyor. Ayrıca sahnenin bir flashback olduğu söylentileri de dolaşıyor.

    Bond 25'ın oyuncu kadrosunda başrolde yer alan Daniel Craig'in yanı sıra Mavi En Sıcak Renktir, Aşkın Algoritması, Büyük Budapeşte Oteli, The Lobster, Alt Tarafı Dünyanın Sonu gibi filmlerin başarılı oyuncusu Lea Seydoux; Harry Potter serisinde Voldemort olarak izlediğimiz, The Constant Gardner, Schindler's List, Büyük Umutlar, Coriolanus gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Büyük Budapeşte Oteli'nde Lea Seydoux'a eşlik eden Ralph Fiennes; Moonlight, 28 Days Later, Gizli Güzellik, Rampage: Büyük Yıkım gibi filmlerden tanıdığımız Naomi Harris; Bulut Atlası, Parfume: The Story of A Murderer, The Lobster, Mary Poppins: Sihirli Dadı, Ayı Paddington, London Spy, Danimarkalı Kız gibi yapımların beğenilerek izlenilen oyuncusu Ben Whishaw; The Imitation Game, Penny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez yer alıyor. Senaryosunun tekrar yazıldığı ve aynı anda çekimlerine de başlanan filmin yönetmen koltuğuna Cary Fukunaga otururken, senaryo değişikliği için Neil Purvis ve Robert Wade'in senaryosunu yeniden yazmak üzere Scott Z. Burns görevlendirilmişti. 

    Daniel Craig'in başrolünde yer alacağı Bond 25, ülkemizdeki izleyicileriyle 8 Nisan 2020 tarihinde sinemalarda buluşmak için hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top