Hesabım
    Korku Filmi “Scary Stories to Tell in the Dark” Bestecisini Buldu!

    Filmin müzikleri Marco Beltrami ve Anna Drubich ikilisine emanet.

    Yılın en çok beklenen korku filmlerinden “Scary Stories to Tell in the Dark” bestecisine karar verdi. Filmin müziklerine “3:10 Yuma” ve “Ölümcül Tuzak” filmleriyle iki kez Oscar’a aday gösterilen Marco Beltrami ve Rus besteci Anna Drubich imza atacak.

    Adını sık sık korku projelerinde duyduğumuz iki Oscar ödüllü usta sinemacı Guillermo del Toro’nun senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Zoe Margaret CollettiMichael GarzaAustin ZajurGabriel RushKathleen PollardDean Norris ve Gil Bellows gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Future Murder”, “Troll Avı” ve “Otopsi” filmleriyle beğeni toplayan Norveçli yönetmen André Øvredal oturuyor.

    Şehir ve kasabalarda anlatılan halk hikayelerinden ilham alan filmin konusu şöyle: 1968 yılının Amerikası'nda geçen hikaye, huzur içinde yaşayan Mill Valley kasabasına odaklanıyor. Nesiller boyu bu kasabada yaşayan Bellows ailesi de bu huzurlu atmosferin bir parçası olarak hayatını sürdürüyordur. Ancak bu aile hakkında kasabada sürekli gezinen bir halk hikayesi vardır. Kasabanın öbür ucundaki bir malikanede yaşayan Sarah Bellows adındaki genç kız, korkunç işkenceler görmüştür. Bu hikayeyi keşfeden bir grup genç ise kendini Sarah'nın yaşadıklarını araştırırken bulacaktır.

    “Scary Stories to Tell in the Dark” Amerika’da 9 Ağustos tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top