Hesabım
    Justin Theroux ve Pierce Brosnan “False Positive” Kadrosunda!

    Korku filmi “False Positive” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Broad City” dizisinin yıldızı iki Emmy adayı Ilana Glazer’ın başrolünü, senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği korku filmi “False Positive” oyuncu kadrosuna iki önemli ismi kattı. Geçtiğimiz sene “Mute”, “Beni Satan Casus” ve “Eşitlik Savaşçısı” filmlerinde izlediğimiz Justin Theroux ve iki Altın Küre adaylığı bulunan 90’ların James Bond’u Pierce Brosnan filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda son olarak “Nightflyers” dizisinde rol alan Gretchen Mol, “Chicago P.D.” ile tanınan Sophia Bush, geçen yıl “Eighth Grade”de izlediğimiz Josh Hamilton ve İngiliz aktris Zainab Jah gibi isimler de yer alıyor. Hikaye detayları henüz açıklanmayan filmin yönetmenliğini 2016 yapımı komedi filmi “Pee-wee's Big Holiday” ile tanınan Emmy adayı John Lee üstleniyor. Çekimlerine başlanan filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    Kadroya yeni katılan Justin Theroux’nun gelecek projeleri arasında “Lady and the Tramp” yeniden çevrimi ve Justine Bateman’ın ilk yönetmenlik denemesi “Violet” bulunuyor. Usta oyuncu Pierce Brosnan’ı ise Martin Campbell imzalı “Across the River and Into the Trees”te ve biyografi filmi “The Medusa”da izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top