Hesabım
    Thanos'un Yeni Silahı Nasıl Olacak?

    Avengers: Endgame'den Thanos görseli yayınlandı.

    İzleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını bitirmek üzere olan Avengers: Endgame'den yeni bir detay paylaşıldı. Her bir ayrıntısı merak konusu olan ve sürprizlerle dolu olması beklenen Marvel filminden bu kez bir Thanos görseli paylaşıldı. Görselde Josh Brolin'in hayat verdiği kötü kahramanımız Thanos'un kostümü ve silahının nasıl olacağını görme imkanı yakalıyoruz.

    Nisan ayı içerisinde vizyona girecek olan ve Thanos ile Avengers arasındaki büyük mücadelenin sonunu getirecek olan Avengers: Endgame'den yeni bir Hot Toys görseli yayınlandı. Yayınlanan Thanos görselinde, kahramanımızın kostümü ve silahının ayrıntılarını inceliyoruz. Yeni bir silaha sahip olduğunu gördüğümüz Thanos'un çift taraflı kılıcını inceleme fırsatı yakalıyoruz.

    Joe ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna geçtiği Avengers: Endgame'in konusu ise şöyle: "Avengers Infinity War"un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir.

    Avengers ekibini son kez bir arada göreceğimiz Avengers: Endgame'in ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Nisan 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top