Hesabım
    Zack Snyder, Batman'i Savundu!

    Zack Snyder, Batman'in insanları öldürmesini savunduğu bir açıklama yaptı.

    Batman V. Superman'in yönetmen koltuğuna oturan Zack Snyder ilginç bir açıklamada bulundu. The Batman filmi Zack Snyder olmadan geliştirilmeye devam edilirken Snyder, Batman'in filmdeki bir davranışıyla ilgili savunma yaptı.

    300 Spartalı, Watchmen, Ölülerin Şafağı, Sucker Punch, Çelik Adam, Batman V. Superman: Adaletin Şafağı gibi blockbuster Hollywood filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Zack Snyder, Ben Affleck'in hayat verdiği Batman karakteriyle ilgili bir açıklama yaptı. Batman V. Superman filminde Batman'in insanları öldürmesi DC hayranları tarafından tepki çekmişti. Snyder ise bu tepkilere geç bir yanıt verdi. Director's Cuts etkinliğindeki söyleşiye katılan Snyder, Batman'in karanlık bir karakter olmaması gerektiğini söyleyenlere hayal dünyasında yaşadıklarını söyledi. Snyder, "Bu tıpkı 'Batman birini öldürdü' demeleri ve benim 'Gerçekten mi? Uyan artık' demem gibi. Yani söylemeye çalıştığım şey, bir kez masumiyetinizi kaybettiğinizde tekrar gelip 'Benim kahramanım bunu yapmaz' derseniz, ben 'Ciddi misin?' derim. Bunu aşalı çok oldu. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Aslında bu iyi bir nokta ve benim bu konuda bir sorunum yok. 'Benim kahramanlarım hala masum. Onlar Amerika'ya yalan söylemezler. Onlar vahşi şeyler yapmazlar.' bakış açısı iyi bir nokta. Ama ben bunun ardından 'Bu iyi bir nokta olabilir, ama sen hayal dünyasında yaşıyorsun' derim." sözlerini sarf ederek düşüncelerini belirtti.

    2016 yılında ülkemizdeki izleyicileriyle buluşan Batman V. Superman: Adaletin Şafağı filminin konusu ise şöyleydi: Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman’ın insanlığın yanında mı karşısında mı olacağı merak edilirken Gotham Şehrinin koruyucusu Batman'e karşı giriştiği mücadele yeni bir savaşa davetiye çıkaracaktır. Şimdilerde geliştirme aşamasında bulunan The Batman filminde, Batman V. Superman'de yer alan Ben Affleck yer almayacak. Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna geçeceği film için yeni Batman arayışları sürüyor. Ayrıca Henry Cavill'ın da artık Superman rolünü üstlenmeyeceği açıklanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top