Hesabım
    Warner Bros, Ezra Miller'ı Kovmuş Olabilir!

    DC Sinematik Evreni yine değişim geçiriyor.

    DC çizgi romanlarından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan süper kahraman filmleriyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Bilindiği üzere Batman ve Superman karakterleri için Warner Bros arayışa girmişti. Şimdi ise söylentilere göre aralarına yeni bir kahraman daha eklendi.

    Geçtiğimiz ay içerisinde The Flash filmi için yazılan senaryoyu Ezra Miller'ın beğenmemesi üzerine Grant Morrison ile birlikte yeni bir senaryo yazdıkları resmi olarak duyurulmuştu. Nedeni ise Flash için yazılan senaryonun yeterince karanlık olmamasıydı. Stüdyo, filmin Back To The Future filmlerine yakın bir tonda olmasını isterken Miller, canlandırmak istediği karakterin daha fazla çizgi romanlara yakın olmasını istiyordu. Warner Bros ile yaptığı anlaşmaya göre eğer Miller ve Grant'in yazdığı senaryo beğenilirse, o senaryo film için kullanılacaktı. Ancak beğenilmezse Ezra Miller, Flash karakterine veda edecekti. Şimdi ise çıkan dedikodulara göre Ezra Miller ve Grant Morrison'ın yazdığı senaryo beğenilmedi ve Warner Bros, Miller ile yollarını ayırdı. Hatta stüdyonun rol için yeni oyuncu arayışlarına girdiği söylentiler arasında yer alıyor.

    Başka bir söylentiye göre Wonder Woman 1984 filmi ile DC'nin oyuncu değişiklikleri bir mantığa oturtulabilir. Bu mantık ise, Wonder Woman ile geçmişe gidecek olmamızın altına gizleniyor. Bu film ile geçmiş değiştirilecek, böylece gelecekteki Batman, Superman, The Flash gibi kahramanlar da değişmiş olacak. Ancak bunların hiçbiri doğrulanmış bulunmuyor. Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman filminde Ben Affleck'in ayrılışının ardından oyuncu arayışları sessiz sedasız sürüyor. Batman rolü için Armie Hammer, Robert PattinsonDaniel Kaluuya gibi birçok ismin ortaya atılmış olmasına rağmen hiçbirinde doğruluk payının bulunmadığı bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca DC bünyesinde olan James Gunn yönetmenliğindeki The Suicide Squad filminde de oyuncu değişikliğine gidilmişti. Filmdeki Deadshot karakterinden Will Smith'in ayrılmasının ardından yerine Idris Elba geçirilmişti.

    Flashpoint filminin 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top