Hesabım
    Ralph Fiennes, Voldemort'un Asasının Sırrını Açıkladı

    Voldemort'a hayat veren Ralph Fiennes'den ilginç bir açıklama geldi.

    Harry Potter filmlerinin kötü kahramanı Lord Voldemort'un sırrı çözüldü! Ralph Fiennes yaptığı bir röportaj sırasında Voldemort ile ilgili bir gizemi açıkladı. GQ ile yaptığı röportajda Fiennes, Voldemort'un asası ile ilgili konuştu.

    Dünya çapında gişe rekorları kıran ve kitapları basılmaya başlanan dönemden bugüne yediden yetmişe herkes tarafından okunan Harry Potter kitaplarının kötü kahramanı Lord Voldemort'un gizemlerinden biri çözüldü. Sır, Ralph Fiennes tarafından canlandırılan Voldemort karakterinin asası ile ilgiliydi. Fiennes, GQ ile yaptığı röportajda zümrüdüanka kuşunun tüyünden yapılmış olan ve ikizi Harry Potter'a ait olan asa ile ilgili şu sözleri sarf etti: "Prodüksiyon tasarımcısı Stuart Craig ve onun ekibiyle birlikte asanın nasıl olması gerektiğini tartışmıştık. Üzerinde bir kancası vardı, böylece elimi sabit tutabiliyordum ve sonunda parmağa asabiliyordum. Neredeyse tüm el açık olabiliyordu. Düşeceğini düşünebilirsiniz, ama ben yalnızca hafif olmasından zevk alıyordum. Ölümcül düello çekimlerini çok sevdim. Daniel ile avludaki o sahne havalıydı ve epikti." Usta oyuncu Ralph Fiennes'in az kalsın Lord Voldemort rolünü reddedeceği haberi geçtiğimiz haftalarda gündeme oturmuştu. Mike Newell'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Harry Potter ve Ateş Kadehi filminde ilk kez Voldemort olarak karşımıza çıkan Fiennes, Newell'ın ısrarları üzerine filme dahil olduğunu açıklamıştı. Rolü kabul etmesini kız kardeşi ve üç çocuğunun ısrarlarına bağlayan Fiennes, onların 'Ne demek istiyorsun. Bunu yapmak zorundasın' demeleri üzerine rol üzerinde yeniden düşündüğünü belirtmişti.

    Lord Voldemort rolüyle akıllara kazınan Ralph Fiennes'in yönetmenlik denemelerinden The White Crow, ülkemizde vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top