Hesabım
    Andy Serkis’li “Mouse Guard” Kadrosuna Samson Kayo Dahil Oldu!

    Çizgi roman uyarlaması “Mouse Guard” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Yüzüklerin Efendisi” ve “Maymunlar Cehennemi” serileriyle tanınan ve son olarak geçen sene “Mogli: Orman Çocuğu”nda rol alan Altın Küre adayı başarılı aktör Andy Serkis’in başrolünü üstlendiği çizgi roman uyarlaması “Mouse Guard” oyuncu kadrosunu şekillendiriyor. Komedi dizisi “Famalam” ile geçtiğimiz sene BAFTA’ya aday gösterilen başarılı İngiliz aktör Samson Kayo filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Game of Thrones” dizisinde ve “Labirent” serisinde izlediğimiz genç yıldız Thomas Brodie-Sangster, Marvel Sinematik Evreni’nin Heimdall’ı ve “Luther” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Idris Elba ve “Ex Machina”, “Aşıklar Şehri” ve “Crazy Rich Asians” gibi filmlerde izlediğimiz Sonoya Mizuno yer alıyor. “Labirent” serisinin tüm filmlerinde kamera arkasına geçen Wes Ball’un yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcı kadrosunda başarılı yönetmen Matt Reeves, 2013 yapımı “Zorlu İkili”nin yapımcısı Ross RichieStephen Christy ve Joe Hartwick Jr. bulunuyor. Prodüksiyonuna Mayıs ayında başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    David Petersen tarafından yaratılan çizgi roman serisi “Mouse Guard”, Orta Çağ’da geçiyor ve “Mouse Guard” isimli bir fare kardeşliğinin hikayelerini anlatıyor. 2006 yılından bu yana yayınlanan hikayelerde fareler yaşadıkları krallığı korumaya çalışıyor. Fareli “Game of Thrones” olarak anılan serinin ana kahramanı olan fareler; tilkilerle, kartallarla ve diğer kemirgenlerle mücadele ediyor. Başarılı serinin iki Eisner Ödülü bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top